Салон елітного текстилю

Рушник кухонний CAPPUCCINO

Артикул : 2200000227100 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Колір: Ванільный
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Тип: кухонне
Упаковка: Прозорий пакет
Кількість: 1 шт
Розмір: 40X60
168 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Якщо текстиль для дому може бути втіленням затишку, то цей рушник кухонне CAPPUCCINO. Ніжний ванільний фон дуже м'який, немов світиться зсередини та наповнює все приміщення красою. Він, немов ранковий промінь, який ласкаво стосується вас. Ще більше ніжності рушнику кухонного CAPPUCCINO надає тематична вишивка. Воно прикрашене соковитим зображенням ароматної чашечки капучино. Здається, що навіть на відстані відчувається аромат напою, його ніжність і приємне передчуття насолоди. Машинна вишивка, як і пошиття текстилю брендом Гюль Гюлер, виконано дуже ретельно. Все краю полотна по периметру розмірів 40 * 60 см якісно прострочені.

Полотно для рушника кухонного CAPPUCCINO використовували натуральне. Це 100% турецька бавовна з високою гіпоалергенністю і гігроскопічністю. Тканина має звичну там текстуру вафлі. Це дозволяє йому швидко вбирати вологу, компактно складатися, не займаючи багато місця в шафі або на полиці.

На дотик і на вигляд рушник кухонний CAPPUCCINO неймовірно приємний. Він моментально прикрасить кухню або їдальню, заміський будинок або домашнє кафе в стилі прованс, традиційному англійському. Скрізь текстиль створюють ауру затишку та атмосферу розслабленої насолоди життям.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150