Салон елітного текстилю

Рушник кухонний VEGETABLES

Артикул : 2200000227126 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Колір: Білий
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Тип: кухонне
Упаковка: Прозорий пакет
Кількість: 1 шт
Розмір: 40X60
168 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Ще більше смачних і корисних страв для рідних і гостей допоможе приготувати рушник кухонний VEGETABLES. Це класичний вафельний рушник, знайомий нам всім з дитинства. Бренд Гюль Гюлер зробив його більш сучасним, красивим і презентабельним.

На білосніжному текстилі розміщений соковитий малюнок апетитних овочів. Його створено  за допомогою машинної вишивки. Якість декору на висоті. Щільність стібків, соковитий відтінок бавовняних ниток дозволяють прати кухонний рушник VEGETABLES в пральній машині при температурі до 30 градусів чи вручну. Його можна легко пропрасувати, швидко висушити та далі користуватися гарним текстилем.

Рушник кухонний VEGETABLES пошитий в розмірі 40 * 60 см. Компактність і практичність натуральної бавовняної тканини дозволяє його гарно складати на столі або на полиці, ефектно розвісити або акуратно накинути на спинку стільця. У будь-якому випадку виходить дуже по-домашньому.
Вишукана простота рушника кухонного VEGETABLES красиво впишеться в стилі Прованс, модерн або класичний для кухні або їдальні. Навіть в дачному відпочинку або приватному санаторії натуральний текстиль буде доречним. Тому поновіть з його допомогою інтер'єр будинку.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150