Салон елітного текстилю

Рушник кухонний KEEP IT SIMPLE

Артикул : 2200000227202 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Колір: Ванільный
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Тип: кухонне
Упаковка: Прозорий пакет
Кількість: 1 шт
Розмір: 40X60
168 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Від самого лиш погляду на красивий рушник кухонний KEEP IT SIMPLE моментально з'являється усмішка. Яскрава машинна вишивка наповнить кухню затишком, сонцем і подарує відмінний настрій усім членам сім'ї та гостям. Це класичний вафельний рушник, який не виходить з моди десятиліттями, котрий допомагає швидко протерти вологу тарілку або насухо витерти руки.

Практичні розміри 40×60 см дуже зручні й дозволяють завжди тримати такий текстиль під рукою. Виріб пошитий із натурального бавовняного полотна і має текстурний малюнок "вафля". Він моментально вбирає вологу, не електризується. Натуральна бавовняна тканина не боїться машинного прання. Навіть після численних сеансів прання рушник кухонний KEEP IT SIMPLE з машинною яскравою вишивкою залишається красивим, ніжним.

Часто хочеться поміняти інтер'єр на кухні, додати в нього яскравих барв. Це легко зробити за допомогою рушника KEEP IT SIMPLE. Стильний, у традиційному виконанні та з красивою вишивкою цей виріб сподобається будь-якій господині. Він допоможе створити затишну атмосферу в будь-якому будинку. Дивлячись на красу рушника кухонного KEEP IT SIMPLE, захочеться викинути звичні, набридлі, й повісити яскравий і красивий брендовий текстиль. Для гарного настрою, для зручності, для краси.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150