Салон елітного текстилю

Рушник кухонний APPLES

Артикул : 2200000227101 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Колір: Білий
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Тип: кухонне
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Кількість: 1 шт
Розмір: 40X60
168 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Рушник кухонний APPLES стане прикрасою вашої кухні. Красивий виріб з ніжною вишивкою ідеально впишеться в інтер'єр в стилі прованс, класичний або сільський. Скрізь він буде виглядати гармонійно й елегантно.

Машинна вишивка на рушнику кухонному APPLES виглядає дуже стильно. На білому тлі вишиті апетитні, соковиті, смачні яблука. Вони наповнять приміщення затишком, ароматом соковитого яблучного пирога.

Виріб пошитий із натуральної тканини. Матеріал рушника кухонного APPLES - 100% турецька бавовна. Тканина не містить барвників, синтетичних добавок. Виріб гіпоалергенний, моментально вбирає вологу. Тому він - незамінний на кухні. Завдяки натуральній основі текстиль відмінно переться після забруднень, швидко висихає, відновлюючи білосніжність полотна і яскравість малюнка.

Рушник кухонний APPLES буде корисним придбанням на будь-яку кухню. Він стане гарним декором, освіжить інтер'єр. Практичний і натуральний рушник дуже компактний. Він не займає багато місця в складеному або розвішаному вигляді. Соковита вишивка наповнить кухню яскравими барвами і подарує господині та її гостям приємний настрій надовго.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150