Салон елітного текстилю

Рушник банний Kafes Nakisli Kemik

Артикул : 2200000231772 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 100X150
Колір: Молочний
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Тип: Банне
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Kafes Nakisli
Бренд: Gul Guler
952 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Текстиль преміум-класу завжди поєднує якісне пошиття, красу і практичність. Особлива увага приділяється декору, щоб виріб радував око і прикрашав приміщення. Все це про рушник банний Kafes Nakisli kemik. Він дуже універсальний і гармонійно впишеться в приміщення в будь-якій стилістиці: від східного мінімалізму до розкішного модерну. Також ним можуть користуватися як жінки, так і чоловіки.

На молочному тлі по краю виробу розташована машинна вишивка. Вона виконана пастельними нитками з шовковим блиском. Поєднання такого кольору і молочного тону виглядає дуже ошатно та універсально. Тандем відтінків гармонійно вписується під кахель і сантехніку будь-яких відтінків. За таку універсальність банний рушник Kafes Nakisli kemik полюбився клієнтами та дизайнерам інтер'єрів. І секрет не тільки в багатому декорі.

Для пошиття виробу використовується тільки 100% турецька бавовна у вигляді махри з громажністю 550 г / м кв. Тому банний рушник моментально вбирає вологу з тіла або волосся, дбайливо ставиться до шкіри, гіпоалергенний, створює повітряний прошарок навколо.

Розміру 100Х150 см вистачає, щоб втертися і намотати на тіло. При цьому рушник Kafes Nakisli kemik не буде спадати через те, що дуже легкий і пластичний. Всі ці характеристики підійдуть не тільки квартирам, але і готелям, приватним пансіонатам і всім, хто бажає оточити себе елітним, красивим і безпечним текстилем для ванної кімнати.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150