Салон елітного текстилю

Рушник для рук Kafes Nakisli Kemik

Артикул : 2200000231710 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 30X50
Колір: Ванільный
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Тип: Для рук
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Kafes Nakisli
Бренд: Gul Guler
224 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Рушник для рук Kafes Nakisli kemik – універсальний виріб для кожного дому або ванної кімнати. Молочний тон махрової тканини радує очі та ідеально доповнює інтер'єр в будь-якій кольоровій гамі. Стильний, лаконічний, світлий, він наповнює повітрям і динамікою найменше і найтемніше приміщення. За універсальність і лаконічний дизайн виріб можна використовувати вдома, в готельних номерах, косметологічних кабінетах. Скрізь текстиль виглядає достойно і розкішно.

Рушник для рук Kafes Nakisli kemik може похвалитися не тільки стильним молочним тоном, але й ефектною вишивкою. Чіткі геометричні візерунки пастельними нитками з шовковим блиском подобаються чоловікам і жінкам, приватним клієнтам і декораторам готелів. Машинна вишивка найвищого ґатунку. Тому рушник для рук не боїться машинного прання. При необхідності тканина без проблем прасується. Щоденне використання, часті прання не впливають на красу молочного тону, багатство та міцність вишивки.

Разміри 30X50см, громажність 550 г / м кв. і натуральний склад – переваги цього виробу. В 100% махровій тканині немає синтетичних добавок. Тканина вийшла гіпоалергенною, а сама продукція зручна для використання. Махрове полотно пухнасте, чудово поглинає вологу, швидко просихає.

В колекції Kafes Nakisli kemik є рушники не тільки для рук, але і банні, для обличчя та інші види вишуканого елітного турецького текстилю для дому, пансіонатів та готелів.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150