Салон елітного текстилю

Рушник банний Inci Kemik

Артикул : 2200000215123 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 100X150
Колір: Молочний
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Банне
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Inci
Бренд: Gul Guler
1 008 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Рушник банний Inci Kemik – втілення ніжності та елегантності. Він настільки невагомий, що нагадує морську піну або хмаринку. Такий ефект досягається за рахунок мереживного краю по периметру виробу. Він не традиційно прямокутний, а з ефектними фестонами, вигадливий і святковий. Фігурна кромка з прозорою оздобою рослинними мотивами виглядає неймовірно дорого і по-королівськи розкішно. Не дарма, рушник банний Inci Kemik часто купують молодятам на подарунок в якості першого сімейного красивого текстилю або для подарунка з іншої нагоди.    

У цьому виробі прекрасне не тільки повітряне мереживо, але й склад. Махрова тканина виготовлена зі 100% бавовни без додавання синтетики. Тканина вийшла ніжною і гігроскопічною водночас. Вона моментально вбирає вологу. За рахунок натуральності полотно елітного текстилю не дряпає шкіру. Тому підійде людям з чутливою дермою. Натуральний рушник простий в догляді. Досить випрати в машинці та за бажанням попрасувати. Краса і м'якість тканини від цього не постраждає і буде радувати довгі роки.

Оптимальне поєднання нарядності, натуральності та якісного виконання брендів Гюль Гюлер підійде для розкішних інтер'єрів квартир і котеджів, готелів, які бажають оточити клієнтів атмосферою ніжної розкоші. Також натуральність полотна буде доречною в саунах, хамамах і лазнях, курортах і санаторіях.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150