Салон елітного текстилю

Рушник для рук Inci Kurusu

Артикул : 2200000215093 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 30X50
Колір: Рожева пудра
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Для рук
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Inci
Бренд: Gul Guler
252 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Ніжний рожевий текстиль втілює ніжність, елегантність. Досить поглянути на рушник для рук Inci Kurusu, щоб це зрозуміти. Світлий рожевий тон ідеально освіжає, наповнює ванну кімнату приємним світлом. Навіть найтемніше приміщення з цим рушником для рук стане світлішим і привітнішим. Особливу красу і родзинку виробу турецького бренду Гюль Гюлер надає невагома мереживна обробка. Фігурний край рушника для рук Inci Kurusu вигадливо прикрашений мереживом. Воно звичайний текстиль перетворює в дуже вишукану і благородну річ. Пишні квіткові мотиви не можуть нікого залишити байдужим. Класичний тон і поєднання ексклюзивного мережива оцінять клієнти будь-якого віку і декоратори готельних номерів.

Особливу м'якість рушнику для рук Inci Kurusu надає натуральна основа. Воно пошите з 100% турецької бавовни без краплі синтетики або барвників. Громажність 550 г / м.кв. дуже практична. Завдяки їй тканину моментально вбирає вологу, добре просихає. Виріб дуже гіпоалергенний, не утворює статичної напруги. Тому користуватися ним можуть люди з чутливою дермой.

Бренд Гюль Гюлер дуже багато уваги надає якості матеріалу, мереживний обробки та пошиття. Тому рушник для рук Inci Kurusu розмірами 30 * 50 см вийшов зносостійким, він не боїться машинного прання. Саме за поєднання аристократичної краси та практичності продукція Гюль Гюлер полюбилася багатьом.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150