Салон елітного текстилю

Рушник для рук Aster Light Green

Артикул : 2200000213778 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 30X50
Колір: Бірюза
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Для рук
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Aster
Бренд: Gul Guler
224 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Якщо хочеться чогось свіжого і повітряного у ванній кімнаті або на кухні, то кращого за рушник для рук Aster light green не знайти. Його секрет у надзвичайній легкості, яку надає розкішний бірюзовий колір. Він моментально піднімає настрій, нагадує про морські курорти і літню зелень навіть у сірі зимові дні.

Бренд Гюль Гюлер не зупинився тільки на трендовому кольорі. Для рушників для рук Aster light green створив розкішний дизайн. По краю виробу йде легке мереживо традиційного стилю. Зубчастий край виглядає красиво і додає банальному текстилю ноток урочистості, респектабельності та затишку. З точно таким декором можна підібрати рушник для обличчя і банний з колекції Aster light green, створивши ексклюзивний набір на подарунок або для себе.

Виріб дуже практичний. Розмірів 30×50 см вистачає для щоденного користування. Якість пошиття і матеріалу відповідає вимогам продукції преміум-класу. Рушник для рук Aster light green дуже зносостійкий. Він не деформується, не розтягується від машинного прання. Громажність 550 г / м кв. натуральної махри надає текстилю високу гігроскопічність і гіпоалергенність. Для пошиття рушника для рук Aster light green використовувалася натуральна тканина з кращої турецької бавовни. Тому виріб настільки ніжний і приємний. Відсутність синтетичних деталей, грубих швів або жорсткої махри дозволяє користуватися виробом навіть дітям і людям з чутливою шкірою.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150