Салон елітного текстилю

Рушник для лиця Aster Kanve

Артикул : 2200000213938 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 50X90
Колір: Бежевий темний
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Для лиця
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Aster
Бренд: Gul Guler
420 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Рушник для обличчя Aster Kanve спокійного кавового відтінку стане прикрасою вашої ванної кімнати, готельного номера або куточка для релаксу в СПА-комплексі. У будь-якому закладі розкішний текстиль преміум-класу буде доречним, популярним. Тим більше, що для вишуканого і аристократичного дизайну рушника з мереживом використовувались сучасны тенденції і віянья для благородного та аристократичного ефекту.

Трендовий кавовий відтінок більш м'який, спокійний, ніж лаконічний білий. Тому підійде для декору ванних кімнат для чоловіків і жінок. Особливої вишуканості розкішному текстилю надає мереживна оздоба. Напівпрозора облямівка з рослинним малюнком в тон основного полотна завжди виглядає ефектно. Тому рушник для обличчя Aster Kanve не тільки прибере краплі води з лиця або рук, але й послужить прикрасою приміщення.

Користуватися виробом одне задоволення. Висока щільність 100% махри становить 550 г / м кв. Це дозволяє тканині моментально вбирати вологу. Благо розмір виробу 50×90 см з легкістю дозволяє це робити. До того ж полотно м'яке, дихає, не магнітиться, не дряпає шкіру, а дбайливоза нею доглядає.

Стильний рушник для обличчя Aster Kanve виконаний у кращих традиціях текстилю преміум-класу. Ідеальне поєднання приємної текстури, багатої оздоби, стильного відтінку роблять його ідеальним подарунком для рідних і навіть елементом декору ванної кімнати.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Прати при температурі 30 градусів