Салон елітного текстилю

Рушник банний Yeni Arma Cream Gold

Артикул : 2200000149107 Немає в наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 100X150
Колір: Ванільный
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Тип: Банне
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Yeni ARMA
Бренд: Gul Guler
644 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

У тому, що текстиль для ванної кімнати або СПА- комплексу може бути розкішним, легко переконатися. Одного погляду на рушник банний Yeni ARMA Cream gold вистачає, щоб зрозуміти всю його пишність. На ринку якісного текстилю мало виробів з вишивкою. Але бренд елітних товарів для дому Гюль Гюлер це виправляє. Ванільний однотонний фон невагомого бавовняного рушника Yeni ARMA Cream gold прикрашений розкішною вишитою монограмою. Лаконічність ліній, класичний дизайн ідеально впишеться у приміщення в будь-якій стилістиці. За рахунок використання шовкових ниток золотистого відтінку рушник Yeni ARMA Cream gold виглядає по-королівськи розкішним і чарівним. Концепція аристократичного мінімалізму розроблена французькими дизайнерами спеціально для бренду Гюль Гюлер.

Що стосується комфорту, то розміри виробу 100 × 150 см дозволяють з легкістю загорнутися або укутатись ванільною хмаринкою. При цьому буде комфортно в будь-яку пору року. Тканина рушника Yeni ARMA Cream gold - 100% бавовна без грама синтетики. Тому полотно з махри швидко вбирає вологу після душу або ванни. Прання в пральній машині максимально полегшує     догляд за виробом. Висока якість збереже щільність, ніжність і красу вишивки на роки.

Поєднання розкішного дизайну, високих гігроскопічних властивостей, практичності та ніжності буде доречним не тільки для домашньої ванної кімнати, але і готелів, хамамів і СПА- комплексів преміум-класу.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150