Салон елітного текстилю

Рушник для лиця Yeni Arma Grey

Артикул : 2200000083470 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 50X90
Колір: Сірий
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Тип: Для лиця
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Yeni ARMA
Бренд: Gul Guler
420 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

На тлі аналогічного елітного текстилю світлих відтінків сірий рушник Yeni ARMA Grey вигідно відрізняється. Ніжний відтінок темного кольору підкреслює лаконічність дизайну. За рахунок сталевого тону виріб Yeni ARMA Grey дуже стильно. Воно доречно для декору чоловічих квартир, спалень і використання в елітних спортивних клубах. Темний тон виграшно виглядає на тлі білого кахлю, обігрує сантехніку. Відтінок вдало виконує роль соліста, дуже практичний для чоловіків на відміну від білих або молочних варіантів.

Рушником для обличчя Yeni ARMA Grey дуже зручно користуватися. Воно ніжно, швидко вбирає вологу і практичне. Висока щільність махорки близько 550 г / м.кв. дозволяє йому бути гігроскопічним. А повністю натуральний склад з 100% турецької бавовни не боїться машинного прання і прасування. За рахунок щільності, відсутності синтетики рушник для обличчя Yeni ARMA Grey від Гюль Гюлер виглядає красиво навіть при регулярному використанні. Особливу декоративну нотку елітному текстилю надає однотонна машинна вишивка в тон полотна. Спокійний шовковистого блиску ниток підкреслює елітність і статусність вироби, хороший смак його власника і стиль приміщення.

Габаритів 50X90 см цілком вистачає для використання після вмивання вранці або перед сном. М'яка тканина, спокійний темний відтінок, доречний декор і високу якість турецького бренду заслуговують, щоб оселиться у вас вдома або стати подарунком для дорогого чоловіка.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150
Відгуки (1)
  • Антон Солошенко
    20.07.2021

    "Полотенце серые очень понравились, плохо что нет таких уже банных.Доставили во время."

Залишити свій відгук