Салон елітного текстилю

Рушник банний Inci Kurusu

Артикул : 2200000215130 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 100X150
Колір: Рожева пудра
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Банне
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Inci
Бренд: Gul Guler
1 008 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Для гарного настрою хочеться оточувати себе тільки красивими речами. Якраз такий рушник банний Inci Kurusu. Він дуже святковий і незвичайний у кожній деталі.

Турецький бренд Гюль Гюлер зробив текстиль ошатним за рахунок багатого мережива у французькому стилі. Воно прикрашає фігурний край полотна вигадливими малюнками. На напівпрозорому тлі рожевої пудри розташовані елегантні рослинні мотиви. Вони настільки легкі та делікатні, що не обтяжують банний рушник. При цьому мереживна оздоба виготовлена з найтоншої турецької бавовни. Тому вона не дряпає шкіру, і таким рушником сміливо можна витиратися після душу або загортатися в сауні. Стильний теплий відтінок рожевої пудри красиво виглядає і дуже практичний. Він поставить завершальну крапку в дизайні ванної кімнати або готельному номері класичного або романтичного стилю.

Тканина виробу - 100% турецька бавовна. Тому рушник моментально вбирає вологу, не тримає запахів, добре просихає після прання. Також виріб гіпоалергенний та підійде для людей з підвищеною чутливістю дерми. Тканина дихає, не парить, у неї можна загортатись в сауні або в лазні. І розміри 100Х150 см з легкістю дозволяють це зробити.

За багату оздобу, красивий колір і незвичайний крій рушник банний Inci Kurusu часто купують на подарунок молодятам або в готельні номери для нареченого і нареченої. Будь-яка жінка оцінить витонченість мережива і якість турецького бренду Гюль Гюлер.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150