Салон елітного текстилю

Килим- рушник для ніг Yeni ARMA Grey

Артикул : 2200000088871 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 50X70
Колір: Сірий
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Тип: Для ніг
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Yeni ARMA
Форма: Прямокутна
Особливості: Натуральне
Бренд: Gul Guler
Бренд: Gul Guler
672 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Шляхетний сірий колір елітного текстилю для дому заслуговує оселитися у вас у ванній кімнаті. Килимок-рушник для ніг Yeni ARMA Grey такого стильного відтінку додасть ніжності та теплоти приміщенню. Спокійний тон вдало впишеться в обстановку і прикрасить інтер'єр в будь-якому стилі. Він універсальний і сподобається чоловікам та жінкам будь-якого віку.
Компактні розміри 50×70 см цього махрового чуда подарують ніжність і теплоту вашим ніжкам. Приємно ступати відразу після душу не на холодний кахель, а на повітряну, пухнасту махру громажністю 350 г/м кв. Виріб пошитий із натуральної бавовни. Вона гіпоалергенна та безпечна для сімей з маленькими дітьми. Натуральна основа моментально вбирає вологу, даруючи комфорт і затишок. Невисока стрижена махра практична і добре переться. Окремоо варто згадати про прогумовану основу, яка надійно закріплює килимок на поверхні мокрого кахлю, запобігає ковзанню і травмуванню. Тільки комфорт, безпека і краса. Поєднання практичного сірого кольору в рушнику-килимку Yeni ARMA Grey і спокійної лаконічної вишивки заворожує. Класичний дизайн доречний як вдома, так і в готельних номерах.
Якщо ви бажаєте створити розкішний стиль ванної кімнати й прикрасити її однаковим за дизайном і якістю текстилем, то підберіть вироби з серії Yeni ARMA Grey. Пухнасті лазневі рушники, рушники для обличчя та інші види практичних товарів з кращої турецької бавовни зачарують якістю і зручністю.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150