Салон елітного текстилю

Покривало PIKE Glayor

Артикул : 2200000175731 Немає в наявності
Колір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Комплект: PIKE
Покривало: 230 x 235 см
Наволочка: 2 штуки 50 х 70
Простирадло: Без простирадла
Колір: Білий
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Упаковка: Подарункова коробка
Особливість: Тонке
Тип: для ліжка
Бренд: Gul Guler
Знижка 35% 8 484грн. 5 515 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Піке покривало на ліжко біле з мереживом Gul Guler Glayor

Покривало PIKE Glayor дозволяє прикрасити спальню розкішним мереживом в лаконічному дизайні. Чіткість ліній, універсальність дизайну сподобається навіть чоловікам. У покривалі PIKE Glayor найтонше бавовняне мереживо, немов аплікація, оточує покривало і дві наволочки по периметру, додаючи легкості та незвичності текстилю для спальні.

Універсальний білий колір залишається трендовим. Відтінок однотонного текстилю доречний в спальні будь-якого стилю і ремонту в будь-якій кольоровій гамі. Покривало PIKE Glayor за рахунок колірного рішення і дизайну залишається трендовим десятиліттями.

За комфорт відповідає текстуроване плетіння полотна покривала. Бавовняні нитки відтворили рельєф, що нагадує бджолині стільники. Це додало покривалу легкість і невагомість. Воно не лягає щільним вантажем на тіло, не обліплює його в спекотні дні, дозволяє шкірі дихати. Тому покривало PIKE Glayor можна сміливо використовувати не тільки в якості декору ліжка, а й в якості легкої, повітряної ковдри. Та й в ролі подарунка елітний текстиль неймовірно гарний.

Неймовірна розкіш і краса покривала PIKE Glayor буде прикрашати ваш будинок довгі роки. Для посилення декоративного ефекту і закріплення ноток аристократичного блиску, зверніть увагу на додаткові товари елітного текстилю з колекції Glayor. Сюди увійшли розкішні халати банні, рушники-килимки для ніг, постільні євро комплекти, рушники для обличчя з лаконічною мереживною обробкою.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150