Салон елітного текстилю

Постільна білизна Glayor

Артикул : 2200000165183 В наявності
Колір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Наволочка: 4 штуки 50 х 70
Простирадло: 275 х 275
Колір: Білий
матеріал: 100% Бавовна-Сатин
густина: 210 TC г/м.кв.
Дизайн: З мережевом
Упаковка: Подарункова коробка
Підковдра: 200 х 220 см
Комплект: Євро
Бренд: Gul Guler
11 956 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Постільна білизна Glayor – кращий варіант текстилю для сну, який тільки можна уявити. Відразу підкуповує білосніжний однотонний колір елітного євро комплекту. Його універсальність буде доречною в спальні будь-якого стилю і для людини будь-якого віку. Додаткову легкість постільному набору надає мереживна обробка. Декор вийшов легким, сучасним і лаконічно-витонченим. При цьому і полотно текстилю для сну, і мереживна обробка виготовлені тільки з 100% бавовни без додавання бавовняного пуху, синтетичних добавок. Тільки вибілений матеріал, краса і зручність. При цьому однотонне полотно вдало впишеться в колірну гаму будь-якої спальні та не буде претендувати на головну роль.

Для максимального комфорту і декоративності в євро комплекті білого елітного текстилю для сну Glayor йдуть відразу 4 наволочки. Вони – краща прикраса спального місця і втілення розкішного королівського стилю.

Елітний текстиль для сну простий у користуванні. Досить звичайного машинного прання і прасування. При цьому щільність бавовняного полотна і перелив сатинового плетіння залишиться розкішним навіть через 300 сеансів прання. Ось де якість і краса злилися воєдино. Бажаючим прикрасити свою спальню і ванну кімнату красивим декором, радимо зазирнути в колекцію Glayor. Сюди крім постільного білосніжного комплекту увійшли покривало на ліжко Pike, рушник для обличчя, банні капці. Всі ці товари продовжують витончену лінію Glayor мереживною обробкою і дизайном.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150