Салон елітного текстилю

Капці банні Sardunya Kemik

Артикул : 2200000233806 Немає в наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 37-38
Колір: Молочний
Стать: Жіноча
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
матеріал верху: Махра
Матеріал Підошви: ізолонова
Розмір підошви: 27,5 см
Тип: Банний
Упаковка: Прозорий пакет
Бренд: Gul Guler
280 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Махрові капці банні Sardunia Kemik
Хотілося б запропонувати вам дивовижні розкішні капці банні махрові для жінок з бездоганним смаком. Вони, звичайно ж, дуже ошатні, але виконані в спокійних теплих тонах. Ванільний довгий ворс прикрашений мереживами з квітами кавового кольору. Комфорт і м'якість, легкість і ніжність. Ваші ніжки в них такі красиві. Ви милуєтеся собою. А уявіть, як буде чудово, якщо одягнете капці під халат, прикрашений на рукавах такими ж казковими мереживами. Неповторний комплект.

У ексклюзивної колекції Sardunia є рушники (банний, для рук і для особи), постільна білизна, ці махрові капці і навіть килимок-рушник для ніг. Все зроблено з якісної повністю натуральної бавовни, м'якість якої відчуєте на собі.

Зробіть подарунок тим, хто для вас дорогий. Комбінуючи ці чудові речі або просто так можна махрові банні капці купити в подарунок без якогось приводу, щоб підняти близькій людині настрій. Дозвольте вашій жінці відчути себе єдиною, неповторною і коханої. Ви даруєте тепло і ніжність.

Махрові капці для лазні, ніби обіймають ваші милі ніжки, заспокоюють, вбираючи вологу після водних процедур, роблять гармонійним світ навколо. А який знахідкою виявляться такі капці махрові у відрядженні або на відпочинку, в сауні і в лазні. Вони легкі, тому не зроблять багаж важчим.

Красиві витончені дорогі речі надають людині впевненості в собі. Нехай з вами завжди будуть любов і гармонія. Повірте, капці для дому компанії Gul Guler будуть довго дарувати вам своє тепло і ніжність.