Салон елітного текстилю

Рушник для рук Sardunya Tas

Артикул : 2200000232717 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 30X50
Колір: Бежевий камінь
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Для рук
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Sardunya
Бренд: Gul Guler
252 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Рушник для рук Sardunya Tas - шматочок розкоші та аристократизму у вашій ванній. Саме такі асоціації викликає смачний кавовий відтінок красивого махрового полотна. Спокійний пастельний колір розслаблює. І гармонізує дизайн. Кавовий тон рушника для рук Sardunya Tas пом'якшує холодний вигляд ванної кімнати. Особливу легкість махрова тканина отримує за рахунок гарної мереживної оздоби. Низ виробу прикрашений багатою мереживною облямівкою з фігурними краями. Напівпрозоре мереживо з квітковим мотивом не тільки радує око, але і дуже практичне, зносостійке. Завдяки продуманому до дрібниць дизайну і класичним розмірам 30X50 см рушник для рук Sardunya Tas незамінний в інтер'єрах у традиційному, люкс, модерн і прованс стилях.

З урахуванням натуральності тканини і мереживної оздоби (100% турецька бавовна) користуватися текстилем приємно і безпечно для всіх. Висока громажність 550 г/м кв. дозволяє миттєво вбирати вологу, дбайливо ставлячись до делікатної шкіри рук. Тканина неймовірно приємна на дотик, зносостійка. Рушник для рук Sardunya Tas не боїться машинного прання, не деформується при щоденному використанні, залишаючись у звичних розмірах. Якість швів і міцність ніжної мереживної оздоби на висоті. 

Щоб наповнити приміщення елітним декором або створити набір рушників, радимо зазирнути в колекцію Sardunya Tas. Кавового відтінку і ніжного мережива не буває багато.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150