Салон елітного текстилю

Капці банні Inci Kurusu

Артикул : 2200000215222 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 37-38
Колір: Рожева пудра
Стать: Жіноча
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
матеріал верху: Махра
Матеріал Підошви: ізолонова
Розмір підошви: 27,5 см
Упаковка: Прозорий пакет
Бренд: Gul Guler
280 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Капці лазневі Inci Kurusu
Ваші ніжки огортаються в найніжніші рожеві пелюстки. Ажурне квіткове мереживо і ніжний дотик довгого легкого ворсу! Це все капці банні махрові фірми Gul Guler з колекції Inci Rose. Повертаючись увечері додому, скинувши виснажливі високі підбори, ви одягнете цю святкову красу і підете у ванну. І після неї, натуральний довгий ворс капців моментально вбере вологу. І на ніжках у  вас відразу два маленьких чарівних рушничка.

Купити капці махрові з  Туреччини
Уявляєте, який чудовий подарунок, ви можете зробити коханим жінкам або рідним (представницям прекрасної статі), якщо капці махрові купити, наприклад, з таким же рушником для обличчя. Варто уточнити, що в колекції Inci  в тому ж колірному і дизайнерському рішенні є ніжно рожевий халатик з дивовижними квітковими мереживами та рушники різних розмірів. Комбінуйте, вибирайте і фантазуйте. Прикрашайте свій побут дорогими унікальними речами. Всі оцінять ваш витончений аристократичний смак і почуття стилю.

Ви можете такі махрові капці купити в Києві в нашому магазині, або прямо зараз, натиснувши на кнопочку «купити» і оформивши замовлення через інтернет з доставкою в найближче до вас відділення Нової пошти або кур'єром по місту.

Виконані з натуральної бавовни ці махрові капці для лазні надзвичайно легкі, пухнасті та ніжні. Можете взяти їх на відпочинок, у відрядження або просто в сауну. Адже ви повинні бути модною, стильною і витонченою всюди. Даруйте собі радість кожен день. Дозвольте іншим завжди захоплюватися вашим вишуканим смаком.