Салон елітного текстилю

Банний халат Yeni ARMA Kanve

Артикул : 2200000144881 В наявності
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Колір: Бежевий темний
Розмір: М
Стать: Чоловіча
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Щільність махри: 350 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Тип: Банний
Бренд: Gul Guler
2 128 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Банний халат чоловічий з вишивкою Gul Guler Yeni ARMA Kanve

Чоловіки люблять комфортний одяг для будинку. Щось таке затишне, стильне і мужнє одночасно. Все це про банному халаті Yeni ARMA Kanve. Виріб з самого якісного турецького бавовни випускається відразу в трьох трендових кольорах. Залежно від смаку або колірного рішення решти елітного текстилю для будинку вибирайте універсальний білий, теплий кавовий або кремовий колір.

У халаті банному Yeni ARMA ваш чоловік завжди буде виглядати красиво. Ідеальна посадка по фігурі при вільному силуеті і розслаблених лініях вийшла завдяки продуманим лекалами. Вони враховують особливості фігури чоловіків. Тому халат банний Yeni ARMA виглядає розкішно і стильно. Такий текстиль підійде не тільки для будинку, але і готелів, СПА-салонів, курортів і саун. Гарний силует, продумана довжина виробу і рукава, крій запах, м'який пояс, стильна вишивка, - ось відмінні деталі продукції елітного турецького бренду Гюль Гюлер і халата Yeni ARMA.

Однотонне натуральне полотно швидко вбирає найдрібніші крапельки вологи з шкіри після душу або сауни. Виріб має гіпоалергенні і гігроскопічні властивості. Тому в такому банному халаті чоловічому однаково комфортно в будь-який час року.

Халат банний чоловічий Yeni ARMA - не тільки витончена деталь і свідоцтво відмінного смаку, але і прояв турботи про близьку чоловікові або гостя готелю, СПА-курорту або закладу для відпочинку.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150