Салон елітного текстилю

Банний халат Yeni ARMA Beyaz XL

Артикул : 2200000227799 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Бренд: Gul Guler
Колір: Білий
Розмір: XL
Стать: Жіноча
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Щільність махри: 350 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Тип: Банний
Особливість: з кишенями
1 988 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Білий жіночий махровий халат з вишивкою Gul Guler Yeni ARMA Beyaz

Банний халат Yeni ARMA Beyaz - максимально лаконічний і стильний варіант розкішного текстилю для дому та відпочинку. За рахунок універсального білого кольору він підійде всім, вдало впишеться в обстановку і доповнить текстиль для ванної кімнати в будь-якому тоні. Білосніжність асоціюється з ошатністю і чистотою. Тому красивий жіночий халат Yeni ARMA Beyaz вдало прикрасить будь-яку ванну або спальню. За рахунок лаконічності, благородної вишивки виріб виглядає по-королівськи. Не дарма саме такі однотонні білі халати бувають в готелях, пансіонах преміум-класу, де необхідні класичні лінії, чудові матеріали та якість у кожному шві. Продумане пошиття, ідеальний крій та найкращі матеріали перетворюють цей текстиль на справжній витвір мистецтва.

Халат з довгим рукавом відмінно лягає по фігурі. Це завдяки продуманому крою запах, викрійці, яка максимально враховує особливості жіночої фігури. Тому в халаті можна відчувати себе розслаблено, при цьому виглядати по-королівськи.

Особливого шику виробу Yeni ARMA Beyaz додає натуральний склад зі 100% кращої турецької бавовни. Відсутність синтетичних добавок, барвників гарантує гіпоалергенність одягу, дбайливе ставлення до шкіри, комфорт в будь-яку пору року. Навіть у сауні або лазні в білосніжному халаті Yeni ARMA Beyaz буде зручно. Дихаюча тканина захистить від перегріву, швидко вбере дрібні крапельки вологи після водних процедур.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150