Салон елітного текстилю

Банний халат Inci Kemik

Артикул : 2200000215147 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Бренд: Gul Guler
Колір: Молочний
Розмір: М
Стать: Жіноча
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Щільність махри: 350 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Тип: Домашній
Особливість: без кишені
2 464 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

У банному халаті Inci Kemik будь-яка жінка буде виглядати королевою в спальні або у ванній кімнаті. Над дизайном одягу працювали французькі дизайнери. Їх творіння підкорює з першого погляду. Особливо ефектно виглядає виріз з кроєм запах. Борти халата мають фігурну кромку і вигадливо прикрашені найніжнішим мереживом. Невагомий декор схожий на морозний візерунок і надає неймовірну ошатність одягу. Таке ж багате оздоблення йде і по низу розкльошених рукавів. Через нарядність, м'який молочний відтінок і незвичайний крій банний халат жіночий Inci Kemik часто купують в якості подарунку для наречених, для романтичних фотосесій або в ролі першого розкішного текстилю молодятам.
Вишукана краса текстилю - не єдина його перевага. Розкішний текстиль турецького бренду виконаний повністю з натуральної тканини. 100% махра молочного відтінку м'яко вбирає вологу зі шкіри, створює повітряний прошарок навколо тіла. Натуральний склад і делікатність має і мереживна оздоба. Тому вона не дряпає шкіру, красиво лягає на тіло, не стовбурчиться.
Варто тільки накинути на плечі банний халат Inci Kemik, як відразу потрапляєте в атмосферу розслабленої розкоші та аристократичності. Такий виріб - найкращий початок дня або красиве завершення насичених буднів. Тому його часто беруть для готелів і СПА-курортів.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150