Салон елітного текстилю

Постільна білизна для немовля Baby Duvet Nevresim Bluek

Артикул : 2200000168054 В наявності
Колір:
Виробник: Gul Bebek (Turkey)
Комплект: Постільна білизна дитяче
Стать: Хлопчик
Підковдра: 100 х 145 см
Наволочка: 1 штука 35 х 45, 1 штука 47 х 47
Простирадло: 145 х 190
матеріал: 100% Бавовна-Сатин
Дизайн: З вишивкою
Особливість: Гіпоалергенне без барвників
Колір: Білий
Упаковка: Прозорий пакет
2 856 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Білизна постільна дитяча

З перших днів життя малюка батьки вибирають для нього тільки найкраще, висловлюючи свою турботу і любов. Комплект дитячої постільної білизни Baby Blue, виготовлений з екологічно чистої бавовни, забезпечить дитині здоровий міцний сон, не викличе роздратування і алергії на ніжній і вразливою шкірі дитини. А стриманий дизайн в ніжних тонах, приємних оку, гармонійно доповнить інтер'єр дитячої кімнати.

Дитяча постільна білизна сатин 100%

В Інтернет-магазині Home Comfort ви можете купити дитячий постільний комплект, виконаний з 100% натуральної бавовни, прикрашеного чудовою хвилястою мереживний вишивкою яскраво-блакитного кольору. Все так стильно, стримано і нарядно. І слід особливо відзначити, що це сатин, який зовні нагадує шовк і дуже приємний на дотик. Крім того, даний матеріал міцний і чудово виглядає після безлічі прань. Тканина не електризується, від дотику з нею залишаються найніжніші відчуття на шкірі. Це постільна дитяча для новонароджених легко стирається, майже не мнеться.

Постільна білизна для новонароджених

Розвивайте у дитини високий естетичний смак з перших років його життя, купуючи шикарні аристократичні речі від фірми Gul Guler. У дитячі постільні комплекти сатин входять велика простирадло як для дитячого ліжечка (145 x 190), яку можна легко загнути під матрац, щоб вона не м'явся під час сну, підодіяльник (100 x 145) і дві наволочки (47 x 47 і 35 x 45 ).
Таке постільна дитяча постільна для хлопчиків буде оригінальним і дуже стильним подарунком до дня народження для будь-якої дитини, сина ваших знайомих або близьких. Але, іноді, блакитний колір батьки вибирають і для дівчинки, якій подобається таке колірне рішення.

Даруйте радість своїм дітям. Прикрашайте їх світ. Нехай ваш будинок стане для них самим чудесним куточком на землі.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150