Салон елітного текстилю

Плед Baby blanket Pink пуанти

Артикул : 2200000167804 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Bebek (Turkey)
Бренд: Gul Bebek
Стать: Дівчинка
Розмір: 80 X 80
Колір: Білий
матеріал: Бавовна 100%
Тип: для малюків
Дизайн: З вишивкою
Особливість: Гіпоалергенне без барвників
Упаковка: Прозорий пакет
Комплект: Плед
1 764 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Плед дитячий в'язаний бавовна Pink Pointe

У вас очікується чудове свято - ви забираєте вашу дочку з пологового будинку додому. Зробіть перший шикарний подарунок вашій принцесі, придбайте дитячий плед на виписку від компанії Gul Guler. Цей маленький плед дитячий 80 x 80 просто чудовий. Білосніжна в'язана тканина прикрашена дивовижної ніжною вишивкою: рожеві пуанти балерини на тлі сліпуче білого полотна. По краю вироби витончена в'язана окантовка у вигляді мережива.

Цей дитячий плед в коляску або ліжечко складається з 100% бавовни, він дуже м'який, легкий і гіпоалергенний. У вашій принцеси будуть найприємніші перші тактильні відчуття від дотику до якісної натуральної тканини. Подаруйте їй цю радість. Нехай вашу дочку з перших днів оточують дорогі і дуже стильні речі від фірми Gul Guler.

Саме таке в'язане полотно підтримує оптимальний температурний баланс навколо тіла малюка, захищаючи його від усіх негараздів зовнішнього світу.

Дитячий плед купити в подарунок через Інтернет

Ви можете також порадувати своїх близьких, друзів, рідних і знайомих, подарувавши їм в'язаний дитячий плед. Адже коли ви приходите перший раз до новонародженого, прийнято нести йому дари. Дитячі пледи для новонароджених купити які можна в магазині Home Comfort через інтернет, можуть стати унікальним подарунком. З розміром одягу можна не вгадати, іграшками немовляті грати зарано, а чудесним пледом можна прикрасити і коляску, і його першу ліжечко.

Укутайте свою доньку в тепло і ніжність чарівного пледа. Він легкий, як повітряні кульки, зображені на ньому. Нехай життя вашої маленької принцеси буде також легка і прекрасна, як ваш перший подарунок їй.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150