Салон елітного текстилю

ДЕКОР/Флакон ANGEL BOTTLE

Артикул : 2200000076847 В наявності
Колір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Висота виробу: 9,5 см
Ширина виробу: 5,5 см
Колір: Молочний
Склад: скло
Тип: Аксесуар
Упаковка: Коробка тверда
420 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Флакон для парфумів з пульверизатором Angel Bottle
Хочемо запропонувати вашій увазі унікальний флакон для духів з пульверизатором у вигляді статуетки ангела від фірми Gul Guler. Чудовий янголятко, як ніби, прилетів з царських покоїв. Він вражає нетутешній красою і світлом. Даруючи такий гарний флакон для духів з розпилювачем, ви одночасно говорите: «Ти мій прекрасний ангел! Ти - та, що дарує любов і світло! »

Ваша улюблена буде дійсно вражена і оцінить ваш аристократичний смак. Вона наповнить порожній флакон улюбленими духами і поставить перед дзеркалом на столику в спальні. І відразу інтер'єр навколо стане світлим і ошатним. Одна маленька деталь змінює оздоблення всієї кімнати.

Ви можете подарувати цю унікальну красу до будь-якого свята, ювілею, дня народження і т.п. Також можете додати до подарунка інші елітні керамічні аксесуари для ванни і спальні від компанії Gul Guler, наприклад, красиві мильниці з ангелятами, виготовлені в тому ж дизайнерському виконанні.

Нехай ваш будинок завжди буде обителлю тепла і світла. Нехай ніжні янголи охороняють вас і ваших близьких від усіх негараздів нашого суєтного світу.