Салон елітного текстилю

ДЕКОР/CRISTAL Bohemia 5019

Артикул : 2200000223180 В наявності
Колір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Висота виробу: 10,0см
Ширина виробу: 6,0 см
Колір: CRISTAL
Склад: скло
Тип: Для парфумів
Упаковка: Коробка тверда
1 092 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Флакон Crystal Bohemia
Якщо ви хочете справити враження на свою кохану, подаруйте їй кришталевий флакон для духів (висотою 13 см) від фірми Gul Guler. Він, як ніби, прийшов з казкової глибини століть. Зараз флакони виготовляються зі скла і пластика, втрачаючи своє натуральне пишність. Кришталь додасть улюбленим парфумам особливий аромат. Це витончене твір мистецтва.
Сонце грає в кришталевих гранях і переливається всіма кольорами веселки.

Ніхто не залишиться байдужим, побачивши такі красиві флакони для парфумів. Ви можете подарувати також комплект з трьох флаконів, які виконані в єдиній дизайнерської композиції.

Вони прикрасять будь-який туалетний столик перед дзеркалом. Ваша спальня буде виглядати більш ошатною. Чистий гірський кришталь несе в собі особливу енергетику чудової чистоти і спокою.

Такі багаторазові флакони для парфумів доречно дарувати на будь-яке торжество: до дня народження, на весілля, до урочистого ювілею. Їх можна просто поставити на поличку і зробити елементом декору. Фантазуйте, мрійте, прикрашайте свій будинок, використовуючи ошатні унікальні елітні аксесуари для ванної та спальні від фірми Gul Guler.