Салон елітного текстилю

Теплий махровий халат

25.10.2021

Теплий махровий халат - універсальна річ в домашньому гардеробі. Він не тільки подарує затишок після розслаблюючій ванни, але і зігріє в холодні осінні, зимові вечори. М'який, приємний на дотик, махровий халат дбайливо огортає тіло. Вишуканий крій підкреслить осину талію, ексклюзивний дизайн дозволить виглядати ефектно і елегантно навіть вдома.

Щоб халат був довговічним, практичним, необхідно ретельно підійти до його вибору. Про те, як розібратися в якості вироби, поговоримо далі.

Який купити теплий махровий халат жіночий

Властивість бюджетних моделей в тому, що їх шиють за лекалами унісекс. Тому халати безформні і незручні. Перевага турецького виробника "Гюль Гюлер", який пропонує текстильну продукцію класу преміум, в тому, що халати шиються за лекалами жіночим і чоловічим. Тому вироби зручні, практичні і, до того ж, підкреслюють фігуру. На що ще звернути увагу? Рекомендуємо враховувати якість матеріалів.

Натуральна махрова тканина має гарні гігроскопічними властивостями: швидко поглинає вологу і сприяє циркуляції повітря. Також матеріал з натуральним складом зігріває і підходить для власниць чутливої ​​шкіри.

Відмітна особливість махорки - наявність ворсу. Основа тканини - натуральний хлопок, проте для поліпшення властивостей додають і інші волокна: бамбук або синтетику.

Виріб з великим складом синтетичних волокон відноситься до бюджетного варіанту і швидко втрачає свої характеристики. Уже після перших прань втрачається привабливий зовнішній вигляд, матеріал стає жорстким і неприємним, може травмувати чутливу шкіру.

Тому рекомендуємо купити теплий махровий халат жіночий зі 100% натуральним складом. Вітається бавовна або поєднання бавовни з бамбуком. Такі вироби добре вбирають вологу, довговічні, зберігають привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого терміну експлуатації.

Купити теплий махровий халат жіночий

Купити халат теплий чоловічий махровий: оптимальна щільність і забарвлення

Якщо хочете купити халат теплий чоловічий махровий, необхідно враховувати ті ж властивості тканини, що і при виборі жіночого халата.

Предмет домашнього гардеробу повинен відповідати наступним вимогам:

  • бути теплим, але не жарким;
  • щільним і легким;
  • добре вбирати вологу і пропускати повітря;
  • практичним, довговічним;
  • зберігати форму після прання;
  • зберігати насичений колір протягом всього експлуатаційного терміну.

Параметр, на який слід звернути увагу при виборі моделей для чоловіків і жінок - щільність матеріалу. Чим вище щільність махрової тканини, тим більше кількості води полотно може увібрати і тим краще халат зігріває. Оптимальна щільність махрового халата - 400-600 г / м2.

Зовнішній вигляд виробу і особливість поглинання вологи залежить від висоти ворсу. Переважно моделі з висотою ворсу 5 мм. Ворсинки меншої довжини погано поглинають вологу. Занадто довгий ворс сприяє тому, що виріб швидко втрачає привабливий зовнішній вигляд. Ворсинки витягуються, плутаються і рвуться вже після декількох прань.

Для махрового халата високої якості характерний рівномірний і насичений забарвлення. Якщо лицьова і виворітна сторона різняться за кольором - це свідчить про використання фарб низької якості. Найімовірніше, виріб злиняє після першого прання.

Купити халат теплий чоловічий махровий

Купити теплий махровий халат турецьких виробників Home Sweet Home і Gul Guler

Інтернет-магазин Home Comfort пропонує елітний текстиль турецького бренду Gul Guler і Home Sweet Home. Можна купити теплі махрові халати для чоловіків і жінок, які порадують тривалим терміном служби. Вироби виконані з 100% бавовни, а також з додаванням бамбука або сатину.

Чому покупка махрових халатів класу преміум вигідна:

  1. вироби зберігають насичений колір і форму;
  2. відрізняються тривалим терміном служби;
  3. ексклюзивний дизайн;
  4. теплі і при цьому легкі;
  5. забезпечують циркуляцію повітря;
  6. підходять для ніжної, чутливої ​​шкіри;
  7. не вимагають складного догляду.

Допускається машинна сушка, яка не псує властивості і якість моделей. Халати підходять для сезону осінь-зима. Щільність тканини становить 550 г / м2.

Бренд Home Sweet Home пропонує халати з додаванням бамбука. Завдяки цьому виріб виріб стає набагато м'якше, легше і ніжніше. До того ж, бамбук володіє природними антибактеріальними властивостями, запобігаючи утворенню бактерій і мікроорганізмів.

Щоб ознайомитися з асортиментом продукції магазину "Хоум Комфорт", запрошуємо відвідати наш шоурум в Києві. Кожен покупець знайде для себе продукцію за вигідною ціною. Можлива доставка в будь-яке місто України. А при замовленні на суму от 2000 грн відправимо безкоштовно.