Салон елітного текстилю

Рушники для обличчя: які розміри бувають?

07.12.2020

Шкіра обличчя ніжна і чутлива, тому рушник для цієї частини тіла має бути практичним, якісним. Від властивостей тканини залежить довговічність вироби, а також здатність підтримувати правильну гігієну. Адже багато в чому саме жорстке рушник для обличчя викликає роздратування, шкірні захворювання. Властивості полотен з натуральних матеріалів, їх стандартні параметри обговоримо далі.

Рушники для обличчя: які розміри бувають

Оптимальний розмір рушники для обличчя

Виробники пропонують прямокутні та квадратні моделі. Стандартні параметри:

  • прямокутні - 50х90, 50Х85 см;
  • квадратні - 50х50, 60х60, 70х70 см.

Великих виробів цієї категорії не виробляють, оскільки вони незручні. Ідеальне рушник на 10 сантиметрів більше об`єму обличчя.

Деякі виробники пропонують свої показники довжини і ширини полотна. Однак розмірна сітка не особливо відрізняється від загальноприйнятих стандартів. Розмір рушника для обличчя в готель для VIP номерів складає 30х50 см.

Оптимальні розміри рушники для обличчя

Що ще враховувати при покупці рушники для обличчя?

Крім довжини, ширини, виріб вибирають з урахуванням наступних характеристик:

  • склад тканини;
  • жорсткість;
  • густина;
  • довжина ворсу.

Якість і довговічність рушники залежить від матеріалів. Натуральна тканина делікатно доглядає за ніжною, чутливою шкірою. Добре вбирає вологу, зносостійка, сприяє циркуляції повітря. Махрові рушники бавовняні або з додаванням бамбука відрізняється природними антибактеріальними властивостями, гіпоалергенні.

Від щільності залежить зносостійкість, гігроскопічність полотна. Чим вище показники, тим краще властивості виробу. Оптимальна щільність становить 550 г / м2. Такий рушник не жорстке, зберігає форму, підходить для чутливої ​​дитячої шкіри.

Моделі високої щільності складно відшукати. Виробники часто приховують показник від покупців, оскільки щільність виробів низька. Після першого прання вони стають жорсткими, дратуючи шкіру обличчя, довго сохне. До того ж від колишньої привабливості не залишається сліду.

Чи варто економити на рушниках? Ні. Купуючи кожен раз бюджетні вироби сумнівної якості, ви витрачаєте більше. Адже раціональніше раз придбати текстиль, ніж постійно витрачатися на низькосортні моделі, разочаровиваясь в покупці.

Елітні рушники для обличчя Gul Guler і Home Sweet Home зносостійкі, гіпоалергенні, антибактеріальні

Рушники для обличчя від турецького виробника Gul Guler і Home Sweet Home

Інтернет-магазин Home Comfort пропонує елітні махрові рушники для обличчя турецького бренду Gul Guler і Home Sweet Home. Махрові рушники виробляють з натурального 100% бавовни або з додаванням бамбука. Вони м'які, приємні на дотик, делікатно доглядають за шкірою. У складі волокон відсутні небезпечні для здоров'я компоненти.

  1. Рушники "Гюль Гюлер" і Home Sweet Home зберігають форму, м'якість після прання.
  2. Щільність продукції становить 550 г / м2. Полотна міцні, зносостійкі, добре вбирають вологу.
  3. Ворс оптимальної довжини 5 мм масажує шкіру, покращує кровообіг.
  4. Полотна з поєднанням бавовни і бамбука мають природними антиоксидантними властивостями. Самостійно знищують до 75% бактерій.

Декоративне оформлення різний. Шанувальниці стилю мінімалізм оцінять однотонні моделі з ненав'язливою вишивкою. Чудові варіанти з мереживом, бахромою або аплікацією гармонійно виглядають з інтер'єром ванної кімнати, а також підкреслять естетичний смак власниці.

Замовляйте текстільні Gul Guler і Home Sweet Home в інтернет-магазині "Хоум Комфорт" з доставкою по Україні.

Подбайте заздалегідь про придбання подарунків до новорічних свят. Відвідайте наш шоурум в Києві, щоб вибрати елегантний, практичний текстиль. Адже кожна жінка бажає бути королевою навіть вдома.