Салон елітного текстилю

Покривало на ліжко розміру євро: який виріб вам підійде?

16.03.2021

Покривало захищає постільну білизну від скупчення пилу і бруду, а також підкреслює вишуканий інтер'єр спальні. Надає приміщенню затишок, тепло і гармонію, при цьому ліжко або диван виглядає охайно.

Покривало на ліжко розміру євро розроблено спеціально для меблів параметрами 220 x 230 см. Однак не всі вироби здатні задовольнити високі запити сучасної господині. Яке купити покривало на ліжко розміру євро? Обговоримо далі.

Покривало на ліжко євро розмір

 

З якого матеріалу купити покривало на ліжко розміру євро?

Перше, на що слід звернути увагу - з якої тканини виготовлене покривало. Матеріали визначають довговічність, практичність, теплові, тактильні характеристики. На двоспальних ліжках вигідніше виглядають щільні вироби. Однак, якщо температура в приміщенні залежить від пори року, можна купити два види моделей: тонке і щільніше.

На які покривала звернути увагу?

  1. Бавовняні. Виглядають ніжно, підходять для різних інтер'єрів, в тому числі і в стилі прованс. Матеріал добре вбирає вологу, пропускає повітря. Бавовняні вироби не вимагають складного догляду, витримують інтенсивне прання у пральній машині, зберігають привабливість протягом довгого часу. Особливим лоском відрізняються полотна з сатиновим плетінням. Сатинові покривала з ексклюзивним дизайном ефектно виглядають в просторих спальнях.
  2. Акрилові. Однотонні варіанти гармонійно поєднуються з інтер'єрами в стилі мінімалізм, хай-тек, де багато світла. Пледи грубої в'язки підходять для великих кімнат. А покривала з гладкою в'язкоювідрізняються універсальністю та доповнять чи не будь який інтерєр. Вироби практичні, довговічні, зберігають колір і форму протягом усього терміну служби.
  3. З мікрофібри. Плед приємний на дотик, гігроскопічний. Підходить для машинного прання, зберігає форму, насичений колір, не мнеться. Стійкий до утворення і поширення мікроорганізмів.
  4. Покривала з поліестеру. Міцні, довговічні, переносять інтенсивне машинну прання, прасування, сушку на сонці. Для них характерна невелика вага, приємні до тіла. Сприяють циркуляції повітря, тому довго зберігають свіжість. Підійдуть пледи цінителям комфорту і практичності.
  5. З льону. Вишукані моделі підійдуть до будь-якого інтер'єру. Особливо гарні для спалень в класичному стилі, мінімалізм, прованс. Лляні покривала довго зберігають колір, стійкі до вигорання, підходять для машинного прання. Дарують прохолоду в спеку, м'які на дотик, володіють природними антибактеріальними властивостями, стійкі до передчасного зносу.

Якого розміру покривало купити на євро ліжко:

  • євро: параметри із загальної розмірної сітки 200х220, 210х220, 200х240, 200х260 см;
  • євро-міні: параметри 195х215, 200х215 см;
  • євро-максі: розміри 220х240 і 240х260 см.

Також довжина виробів євро-максі може бути до 270 см, а ширина - до 280 см. Параметри покривал вказуються на упаковці. Враховуйте ці дані при виборі моделі, що сподобалася.

Купити покривало на ліжко євро розмір

 

Чому варто купити літній покривало на ліжко євро розмір?

Аксесуари для спальні відрізняються різними перевагами:

  • виготовляються з гіпоалергенних матеріалів (натуральних, сумішевих, штучних), у кожного покупця є можливість вибрати виріб до душі;
  • підкреслюють стиль кімнати, пов'язують між собою різні предмети інтер'єру;
  • фактура різноманітна, за рахунок чого можна надати спальні затишну атмосферу,
  • візуально збільшують простір (залежить від узору);
  • при правильному виборі підкреслюють загальну композицію приміщення;
  • захищають постільну білизну від скупчення пилу і бруду;
  • актуальний і цінний подарунок близьким.

Вартість виробів залежить від виробника, використовуваних матеріалів, наявності декоративних елементів.

Покривало на ліжко євро розмір Туреччина

 

Покривало на ліжко євро розмір Туреччина брендів Home Sweet Home і Gul Guler

Інтернет-магазин Home Comfort пропонує замовити в Києві і з доставкою по Україні покривала на ліжко турецьких виробників Home Sweet Home і Gul Guler. Які вироби купити?

  1. Об'ємні покривала. Підкреслюють інтер'єр спальні. Якщо немає часу вранці застеляти ліжко, використовуйте об'ємне покривало. Навіть недбало накинуте на ліжко таке покривало надає кімнаті акуратний, охайний вигляд. Саме товщина полотна приховує спішне застилання ліжка.
  2. Тонкі покривала Pike з 100% бавовни. Їх вага невелика, тому можна легко транспортувати. Зручно зберігати в шафі, вони не займають багато місця, зберігають форму. Екологічні, пропускають повітря і вбирають вологу, невибагливі в догляді - легко прати в машинці. М'які, приємні до тіла, виконують функцію 2в1. Можна використовувати як покривало і ковдру влітку. У комплекті передбачені дві наволочки, підійдуть як літня постільна білизна.

Покривала турецьких виробників пошиті з натуральних матеріалів. Теплопровідні - дарують приємну прохолоду в спекотні ночі і зігрівають взимку. Вироби не накопичують статичну електрику, відрізняються природними антибактеріальними властивостями, довговічні, зносостійкі.
Дизайн кожного покривала елегантний і продуманий. Сподобається цінителям комфорту, аристократичної вишуканості та затишку.