Салон елітного текстилю

Гірко: як вибрати подарунок на весілля

30.11.2017

Що не слід дарувати на весілля

Перш за все, важливо пам'ятати: таке значуща подія, як весілля, оповите безліччю забобонів, повір'їв і прикмет, а також має багатовікові традиції. Щоб не засмутити молодят і не зіпсувати свято, не слід нехтувати ними, навіть якщо ви самі не надаєте їм значення. 
Не слід презентувати в якості весільного подарунку колючі та ріжучі предмети (винятку не становлять навіть набори столових приладів). Вважається, що подібний презент призведе до розладу між подружжям і нещастя в родині. В рівній мірі невдалим подарунками будуть настінні або наручний годинник, антикваріат і дзеркала, що несуть енергетику своїх попередніх господарів. Поганою прикметою вважається розбити або пошкодити весільний подарунок, тому не варто підносити в дар молодим тендітні предмети. Однак, нещастя можна уникнути, якщо попросити за свій презент символічну плату у вигляді монетки.

Весільне (урочисте) свято - це свято єднання двох сердець, що обов'язково потрібно враховувати при підборі подарунка для молодят. Не слід дарувати предмети, що не мають пари, наприклад, один келих, статуетку або картину із зображенням однієї людини. Також пам'ятайте про те, що гаманці, вази, дорожні сумки й скарбнички не можна дарувати порожніми, адже ваш подарунок повинен висловлювати побажання добробут і достатку нареченим, а не навпаки. Врахувавши ці нескладні правила, не важко вибрати презент, який не стане ознакою нещастя і не затьмарить радість народження нової сім'ї.

Вибираємо подарунок: перші кроки

Отже, ми розібралися, що не слід дарувати на весілля, але як же вибрати той самий подарунок, який викличе в молодят захват? Щоб заощадити час і сили при пошуку незабутнього презенту для неречених, перш за все, слід визначитися, на який бюджет ви розраховуєте, а також врахувати особливості побуту і смаки молодого подружжя. 
Одвічне питання про те, подарувати гроші або вибрати подарунок самостійно, звичайно ж, повністю залишається на ваш розсуд. Однак, хотілося б відзначити, що хоча гроші ніколи не будуть зайвими в молодій сім'ї, такий презент швидко забувається. А ось матеріальні дари або піднесені емоції (подорож, романтичний вечір або екскурсія) будуть протягом усього життя згадуватися нареченими з теплом.

Важливе значення має наявність у молодят окремого житла, а також їх особисті смакові переваги. Погодьтеся, адже побутова техніка, столові прилади й кухонне начиння будуть недоречними подарунками, якщо наречені будуть жити з батьками. Обережно слід підходити й до вибору домашнього декору, тому, що ви повинні переконатися, що презент сподобається молодим і гармонійно доповнить їх інтер'єр. Не варто віддавати перевагу особистим речам для нареченого або нареченої, виняток становлять парні однакові предмети (рушники, халати, капці, чашки й тарілки), які підкреслять єднання наречених і зміцнять їх сімейний союз.

Як не помилитися з подарунком?

У тому випадку, якщо ви не маєте достатньо інформації про смаки й особливості життя молодят або не впевнені, чи точно їм сподобається обраний вами подарунок, найкраще з'ясувати побажання молодят у них самих або членів їх сім'ї. Але якщо ви вирішили піднести дорогим вам людям сюрприз, не варто боятися невдачі. Ми розглянемо кілька ідей для подарунка на весілля, який буде приємним і корисним практично для будь-якої пари.

Перш за все, варто звернути увагу на такі речі, які будуть символізувати любов і ніжність майбутнього подружжя один до одного, корисні в побуті, але такі, які молодята навряд чи б купили самостійно. Це можуть бути красиві весільні фотоальбоми, золоті й срібні парні прикраси, скарбнички (символ родинного достатку), парні статуетки лебедів. Крім того, цікавою ідеєю для подарунка буде сертифікат на вечерю в ресторані, заміський вікенд, SPA-процедури або ж романтичну подорож.

Особливе місце серед весільних подарунків займають текстильні вироби. Весільна постільна білизна, набори вишуканих рушників, ошатні махрові халати й скатертини перетворять кожен день життя молодят у свято розкоші й комфорту. Ночі, проведені на такому ліжку, стануть особливими для молодят і запам'ятаються на все життя. Оточені бавовняною м'якістю і повітряними мереживами, молоді будуть відчувати себе особами королівської крові, і ваш подарунок обов'язково буде гідно оцінений.