Салон елітного текстилю

Лицьовий рушник Gul Guler

26.01.2022

Життя сучасної людини неможливо уявити без певних предметів, що наповнюють затишком повсякденну рутину. Часом вони знаходяться поза фокусом нашої уваги, але з вірністю стоять на сторожі комфорту. Таким маленьким, але дуже важливим предметом є м'який і пухнастий рушник.

Рушники лицьові турецьких виробників

Вперше рушник лицьовий, як самостійний предмет, був винайдений у Туреччині для відвідувачів хамам (місцевих громадських лазень). Складав частину загального комплекту, до якого ще входили рушники для плечей та стегон. Багатовіковий досвід та неперевершена якість, зробили цю країну лідером у галузі текстильної продукції. Лицьові рушники від турецьких виробників вигідно виділяються:

  • натуральністю;
  • різноманітністю асортименту;
  • приємною м'якістю;
  •  підвищеною гігроскопічністю;
  • пористістю, що сприяє кращій циркуляції повітря та висиханню;
  •  антибактеріальністю та гіпоалергенністю;
  •  зносостійкість.

Важливу роль популярності турецького текстилю грає висока якість матеріалу, використовуваного у виробництві. Залежно від переваг споживача, рушники лицьові виготовляються з натуральної бавовни та бамбука. Кожен має свої переваги та недоліки. Бавовна - невибаглива, витримує високу температуру прання. Бамбук - ніжний, повітряний, викликає непередані тактильні відчуття, але вимагає більшої уваги у догляді. Щоб поєднати переваги двох матеріалів, турецькі виробники часто комбінують склад лицьових рушників у різних відсоткових співвідношеннях.

Купити махрові рушники для обличчя

 

Купити лицьові махрові рушники: на що звернути увагу

Ніжна шкіра обличчя вимагає особливого догляду, тому необхідно відповідально поставитися до покупки рушника для такої чутливої ​​частини тіла. Неправильний вибір, напевно, зіпсує приємний післясмак прийняття ванни або душу, може призвести до появи мікротріщин на шкірі і, відповідно, роздратування. Перш ніж купити лицьовий рушник необхідно звернути увагу на такі фактори:

  • Яка сировина використовувалася у виготовленні. Навіть під час маркування 100% бавовна, це не завжди збігається з дійсністю.
  • Виробник може додавати різні штучні волокна і при цьому маркувати продукцію 100% бавовну з індексом (М) або (ПК).
  • Структура волокна. Петельки створюють махру, повинні бути якомога тоншими.
  • Щільність та висота ворсу. Занадто довгий ворс буде непрактичний, зважаючи на часте прання. Межа щільності – 550 г/м2.
  • М'якість та гігроскопічність.

Наведені вище параметри допоможуть підібрати ідеальний рушник, але крім цього, зверніть увагу на магазин, в якому він купується. Під виглядом якісного товару можна отримати китайську підробку, тому варто купувати у перевірених продавців. Магазин Home Comfort реалізує лише якісний та оригінальний текстиль, здатний викликати трепет у серці навіть у клієнтів із найвишуканішим смаком.

Лицьовий рушник: розмір виробу

В даному випадку, сама назва виробу говорить, що великих розмірів цієї категорії виробники не випускають, тому що лицьовий рушник має бути компактним, зручним, ергономічним. Його підбирають з правила: приблизний обсяг особи плюс 10 сантиметрів. Стандартні розміри лицьових рушників становлять:

  • для квадратних – 50х50, 60х60, 70х70 см;
  • для прямокутних – 50х85, 50х90 см.

Деякі виробники можуть відходити від загальноприйнятих стандартів, але ці значення не дуже відрізняються. Розмір рушників для обличчя в готель (для віп номерів) має стандартні значення – 50х90 см.

Рушники для обличчя в готель

При виборі текстильної продукції готельний номер слід розуміти, що постільна білизна та рушники - це обличчя всього комплексу. Саме від якості та стану цих виробів у клієнта формується загальне враження закладу. Чи захоче він повернутися ще або зовсім втече додому. Тому готельєр має ретельно підходити до питання забезпечення номера текстильними виробами. Рушники для обличчя в такому разі не є винятком.

У виборі лицьових рушників готельєри зазвичай спираються на якість та практичність. Класичним рішенням є білі текстильні вироби, зважаючи на свою універсальність. Догляд за рушниками простіше, ніж за кольоровими. Білий колір універсальний у поєднанні з різними інтер'єрами, привабливо виглядатиме в будь-якому дизайнерському стилі.

Рушник для обличчя Gul Guler

 

Рушники елітного бренду Gul Guler

Інтернет-магазин Home Comfort є офіційним та ексклюзивним представником відомого турецького бренду Gul Guler в Україні. Текстильні вироби цієї компанії виготовляються зі 100% натуральної бавовни або з додаванням бамбукових волокон для надання незабутніх тактильних відчуттів. М'які, приємні на дотик, ніжно доглядають за шкірою обличчя, адже ви так цього заслуговуєте.

Лицьові рушники елітного бренду Gul Guler мають такі переваги:

  1. Не вимогливі у догляді, зберігають форму та м'якість після прання.
  2. Практичні у використанні. При щільності ворсу 550 г/мм2 володіють високими характеристиками міцності і відмінно вбирають вологу.
  3. Ідеальна висота ворсу 5 мм тонізує шкіру обличчя.
  4. Моделі з додаванням бамбукових волокон мають приємні тактильні та антибактеріальні властивості.

Широка палітра в оформленні моделей задовольнить навіть найвибагливішого покупця. Однотонні моделі з ненав'язливим візерунком гідно оцінять прихильники мінімалістичного стилю. Вишукані вироби, прикрашені бахромою або аплікацією, прикрасять інтер'єр будь-якої ванної кімнати, ловитимуть захоплені погляди гостей, наголошуючи на естетичному смаку їхньої власниці.

Купити лицьові рушники без побоювань можна в інтернет-магазині Home Comfort. Для всіх мешканців України замовлення елітного текстилю доступне онлайн на нашому сайті. При купівлі текстильної продукції від 2000 грн. здійснюємо безкоштовну доставку в будь-який куточок країни. Запрошуємо всіх поціновувачів вишуканого текстилю відвідати наш шоурум у Києві. Запевняємо, нам є чим вас здивувати.