Салон елітного текстилю

Красиве покривало на ліжко

23.09.2021

Ліжко - один з головних атрибутів кімнати. Від її зовнішнього вигляду залежить загальне сприйняття інтер'єру спальні. Тому слід купити гарне покривало на ліжко, яке впорається з поставленим завданням - підкреслить дизайн і захистить ліжко від пилу.

На сучасному ринку представлені різні варіанти покривал: від бюджетних до моделей класу преміум. Ми не рекомендуємо економити на виробі, оскільки в даному випадку від вартості покривала залежить його якість. Для виробництва дешевих покривав використовують недорогі синтетичні тканини, які при першому пранні втрачають привабливість. Спальне приладдя класу еліт виготовляють з натуральних, зносостійких, довговічних матеріалів.

Чому слід купити гарне покривало на ліжко?

На покривало покладено різні функції. Основна - захист білизни від пилу. Також гарні покривала на двоспальне ліжко приховують ліжко від сторонніх очей. Полотно приховує будь-які недоліки. До того ж, якщо на ліжку елітна постільна білизна з дорогих тканин, згідно з правилами етикету, його також слід прикривати покривалом.

Якщо ви втомилися, можна прилягти відпочити на покривало, не розстилаючи ліжко. Воно залишиться охайним там прибраним.

Функції красивих покривал на ліжко:

  • постільна білизна збереже свіжість протягом довгого часу;
  • велике полотно приховує дефекти ліжка, якщо такі є;
  • виріб доповнює інтер'єр, робить його затишним і гармонійним;
  • покривало можна використовувати і як ковдру в холодну пору року.

Ефектне покривало підкреслить наявність естетичного смаку дбайливої ​​господині.

Красиві покривала на двоспальне ліжко

 

Як правильно вибрати красиві покривала на двоспальне ліжко?

Зовнішній вигляд красивих покривал на євро ліжко залежить від декількох факторів. При покупці моделі необхідно враховувати загальний стиль інтер'єру. Для класичної обробки підійдуть вироби в спокійних, пастельних тонах.

Для інтер'єру в стилі модерн доречні сміливіші, оригінальні варіанти. Без сумнівів купуйте яскраве, ефектне полотно з декором, принтами, вишивкою.
Рекомендуємо купити гарне покривало на ліжко бездоганного пошиття, з натуральних, безпечних для здоров'я тканин. Тон вироби повинен поєднуватися з оформленням і обробкою стін.

Однотонні полотна гармонійно виглядають в спальнях з орнаментами. Ковдри з принтами, малюнками поєднуються з однотонними інтер'єрами.

Як доглядати за красивим покривалом на євро ліжко?

Існує думка, що догляд за елітними покривалами складний. Однак це помилка. Принадність натуральних тканин полягає не тільки в їх бездоганній якості і характеристиках, але і простому догляді.

Вироби можна прати в машинці. Полотно легко очищається від пилу і забруднень. Декоративні елементи виглядають привабливо, а колір залишається насиченим навіть після 200-300 інтенсивних прань. Покривала зберігають форму, виглядають охайними після прання і не потребують прасування.

Красиві покривала на ліжко фото

 

Купити красиве турецьке покривало на ліжко виробників Home Sweet Home і Gul Guler

Де купити гарне покривало на ліжко? Інтернет-магазин Home Comfort пропонує елітні покривала на ліжко турецьких брендів. Вироби виконані з 100% бавовни, бавовни-сатину. Також в наявності моделі з поліестеру на флісовій основі, акрилу, поліестеру. Моделі довговічні, зносостійкі, практичні. Стійкі до передчасного зносу, залучають ексклюзивним дизайном. У кожній колекції - дух Провансу і французький шик.

Переваги красивих елітних покривал:

  • натуральні тканини добре вбирають вологу, захищають від пилу, забезпечують циркуляцію повітря;
  • покривало також можна використовувати в холодну пору року, як ковдру;
  • за допомогою покривала спальня знаходить затишний, гармонійний вигляд;
  • ексклюзивне декоративне оформлення припаде до душі цінителям мінімалізму і прихильникам сміливих, яскравих рішень.

Для дотримання єдиного гармонійного стилю рекомендуємо вибирати вироби однієї колекції. Для додання затишку та створення ексклюзивного інтер'єру вибирайте полотна різних відтінків.

Запрошуємо вас відвідати шоурум нашого магазину в Києві. Також можливі покупки онлайн з безкоштовною доставкою по Україні за умови замовлення на суму от 2000 грн.