Салон елітного текстилю

Яке рушник для обличчя краще і не шкодить шкірі?

25.01.2021

Ви коли-небудь думали про те, яким має бути рушник для обличчя? Адже багато хто купує текстильну продукцію, грунтуючись на своїх вподобаннях. З одного боку, це правильно. А з іншого – важливо враховувати показники якості і параметри виробу.

Найчутливіша  частина тіла – обличчя, і важливо обирати  "правильний" рушник, який запобігає розвитку захворювань, підтримує водний баланс, тонус, пружність і молодість шкіри.

Яким матеріалам краще віддати перевагу?

Виробники пропонують різні варіанти рушників. Деякі моделі шиють зі 100% бавовни або змішаних тканин. Щільність виробів також зустрічається різна.
Інтернет-магазин Home Comfort рекомендує купувати продукцію, в складі якої переважають натуральні волокна. Ціна рушників для обличчя з натуральних тканин вища, але і прослужать вони набагато довше.

На які варіанти звернути увагу?

Бавовняні рушники для обличчя

Зустрічаються найчастіше. Тканина гігроскопічна, практична, пропускає повітря і швидко сохне. Зносостійка, зберігає форму і привабливість протягом довгих років експлуатації. Витримує близько 200-300 інтенсивних прань (залежить від щільності). На дотик матеріал приємний, ніжний, тому рекомендований для вмивання обличчя. Бавовна - гіпоалергенний, стійкий до утворення бактерій, екологічний матеріал. Підходить для чутливої ​​шкіри.

Махрові рушники для обличчя

Особливість махрової тканини - наявність ворсинок. Це і робить матеріал м'яким, пухнастим. Купити махрові рушники для обличчя рекомендуємо власницям чутливої ​​шкіри. Матеріал гіпоалергенний і міцний, вбирає вологу, пропускає повітря. Також м'які махрові рушники, в складі яких натуральні волокна, підійдуть і для дітей. А лазневі рушники можна використовувати і для хрещення новонароджених. Вироби відмінно вбирають вологу, підтримують комфортну температуру тіла. Малюк миттєво зігріється після купелі і зануриться в солодкий сон.

Купуючи виробів, звертайте увагу на умовні позначення. "М" означає використання натуральних тканин. "ПК" свідчить про присутність поліестеру, за рахунок якого полотно стає жорстким і, відповідно, для догляду за обличчям не підходить.

Бавовна і бамбук

Поєднання волокон бавовни і бамбука - рай для вашої шкіри, секрет її молодості і краси. Вироби з міксу натуральних тканин екологічно чисті. Рушники міцні, але в той же час м'які, приємні на дотик. Витримують близько 300 інтенсивних прань без втрати якості, насиченого кольору. Добре вбирають вологу, володіють природними антибактеріальними властивостями. Гіпоалергенні, рекомендовані для проблемної, чутливої ​​шкіри.

Який рушник для обличчя краще

Рушники для обличчя: як правильно використовувати?

Вибирайте рушник невеликого розміру, оскільки він зручніший. Скористайтеся золотим правилом: розмір полотна не повинен перевищувати об’єм обличчя більш ніж на 10 см.

Стандартні параметри моделей:

  • прямокутні - 50х90; 50Х85 см;
  • квадратні - 50х50; 60х60; 70х70 см.

Як користуватися рушником?

  1. Рекомендація, про яку знають всі, але мало хто дотримується: заведіть окремий рушник для обличчя. Чому це важливо? Коли ви витираєте одним виробом все тіло, кількість бактерій на полотні збільшується. А це одна з причин розвитку шкірних висипань.
  2. Сушіть виріб правильно. Після вмивання слід розвісити рушник в кімнаті на сушарці або на балконі. Залишаючи його у вологій ванній з підвищеною температурою повітря, створюєте комфортні умови для утворення і скупчення бактерій.
  3. Міняйте рушник раз в 2-3 дня.
  4. Оптимальна довжина ворсу для цього виду рушників - 3,5 мм. Вироби з довгим ворсом погано вбирають вологу, а також негативно впливають на стан шкіри.
  5. Щоб уникнути вірусних і шкірних захворювань, рекомендуємо купити окремий рушник для кожного члена сім'ї. Чоловікам вибирайте варіанти темних відтінків. Жінкам підійде ніжна кольорова гама. За бажанням, можете підібрати в інтернет-магазині Home Comfort вироби з однієї колекції. Популярні тнаступні кольори: бежевий, білий, кремовий, м'ятний, рожевий, сірий.
  6. При виборі текстильної продукції враховуйте склад і властивості тканини. Економія в даному випадку є нераціональною. Краще один раз купити якісний рушник, ніж кожні кілька місяців витрачатися на новий.

Рушник для умивання обличчя

Махрові рушники для обличчя елітних турецьких брендів від інтернет-магазину Home Comfort

Інтернет-магазин "Хоум Комфорт" пропонує продукцію турецьких виробників, яка дбайливо доглядає за шкірою обличчя, м'яко вбирає вологу.
Торгова марка Gul Guler і Laura Home виготовляє текстильні вироби з 100% бавовни, Home Sweet Home - з бавовни, а також з додаванням бамбука.

Чому наші постійні клієнти стають в чергу за продукцією турецьких брендів?

  1. Склад. Рушники для обличчя пошиті з натуральних тканин без додавання синтетичних волокон.
  2. Зносостійкість. Вироби міцні, зберігають стійкий колір і форму протягом тривалого терміну. Навіть після багаторічної експлуатації вони будуть виглядати, як нові.
  3. Гігроскопічність. Добре вбирають вологу.
  4. Натуральні барвники. Суміш не містить токсичні домішки, тому продукція підходитьдля чутливої шкіри.
  5. Екологічність і антибактеріальність. Природні антибактеріальні властивості запобігають розвитку до 75% бактерій. Вироби рекомендовані алергікам.
  6. Ексклюзивний дизайн. Кожен рушник, немов витвір мистецтва, яким хочеться насолоджуватися знову і знову. Подібних моделей більше не зустрінете.

Рушники не тільки дбайливо доглядають за шкірою, але і покращують настрій. Стиль моделей - строгий мінімалізм в поєднанні з яскравим декором.