Салон елітного текстилю

Як вибрати покривало на ліжко ?

16.02.2022

Спальня в будинку це окремий простір з особливою атмосферою і щоб ії створити необхідні деталі дизайну інтер'єру. Центральною частиною спальні безумовно є ліжко, оздоблення якого й задає тон не лише кімнати, а й настрою взагалі. Покривало на ліжку – це фінальний, найяскравіший акорд в інтер'єрі спальні. Завдяки покрывалу можна миттєво перетворити атмосферу кімнати.

Як вибрати покривало на ліжко, враховуючи надійність і комфорт?

Спочатку необхідно визначитися з виробником покривала. Чим надійніше, солідніше – тим більша впевненість у якості. Адже елітний бренд не ризикуватиме репутацією і запропонує тільки найкраще, а нам залишиться тільки визначитися з розміром, матеріалом та кольоровою гамою покривала.
Безперечним лідером на ринку є турецький текстиль. На бренди Туреччини варто звернути увагу.

Як вибрати покривало на ліжко

 

Як правильно підібрати матеріал покривала?

Склад покривала як правило бавовна 100%, а також бавовна комбінована з поліестером, який забезпечує невибагливість у використанні тобто не меніться, ідеально лягає. Безумовно, важлива різноманітність асортименту бренду: літні, легкі покривала, а також зимові щільніші. Варто відзначити також текстуру тканини покривала, плетіння ниток створюють фактури, такий матеріал більш щільний, об'ємний.

На невеликому ліжку покривало з рельєфом виглядатиме вигідно. А, ось для ліжка великого розміру краще підійде гладка однотонна тканина покривала. Це важливо задля комфорту тактильних відчуттів. Яким буде на дотик Ваше покривало? Вирішувати Вам асортимент не обмежений в інтернет магазині домашнього текстилю Home Comfort кожен зможе знайти собі покривало на ліжко за смаком. Тут представлені як моделі із щільної тканини, так і тонка бавовна.

Як правильно підібрати розмір?

Розміри покривала залежить від розміру ліжка або дивана. На ринку представлені такі стандарти сучасних ліжок:

  • Односпальні - від 90 до 140 см. завширшки
  • Напівтороспальні - від 140 до 160 см. завширшки
  • Двоспальні - від 160 до 200 см. завширшки
  • Ліжка Кінг сайз шириною – від 200 см.

Важливо враховувати як саме має виглядати покривало на ліжку, тут уже керуючись пропорційністю обсягів варто вибирати. Адже на великому ліжку безліч складок, довге до підлоги покривало додасть громіздкості, водночас невелику візуально збільшить.

Щоб напевно не помилитися, можна взяти покривало на 60 см більше ліжка і тоді воно ляже з ефектним драпіруванням.

Які кольори краще вибрати для покривала?

Колір - насамперед акцент як у композиції постільної білизни, так і спальні в цілому. Тому варто визначитися з напрямком це може бути:

  • Класично витриманий стиль, в інтер'єрі він додасть розкіш та респектабельність.
  • Ніжний, пастельний – гарантує спокій та релакс.
  • З оригінальним принтом, підкреслить індивідуальність дизайну, принесе особливість.

При виборі кольору покривала, важливим є гармонійне поєднання з колірною гамою кімнати. Надто яскраве покривало в спокійних тонах кімнати виглядатиме безглуздо і різатиме око, але й повністю зливатися покривало не повинно, така монотонність невиразна.

Різноплановість текстилю запропонованого брендом, різноманіття колірних рішень постільної ковдри, полегшить вибір, Ви безсумнівно оберете саме те, що стане прикрасою Вашого ліжка або дивана.

Купити покривало на ліжко

 

Де придбати покривало?

Текстиль елітного, турецького бренду Gul Guler відповідає всім правилам вибору покривала для ліжка.

  1. різноманітність колекцій
  2. вишуканий стиль
  3. надійність та якість матеріалів
  4. зручність у використанні

В інтернет-магазині «Home Comfort» придбати високоякісне, розкішне покривало для ліжка від елітного виробника Gul Guler не важко буде достатньо керуючись рекомендаціям та смаку вибрати те саме покривало і замовити в один клік!