Салон елітного текстилю

Як вибрати якісний махровий халат, в якому не соромно зустрічати гостей

23.09.2020

Що може бути краще розслаблюючої ванни після насиченого трудового дня? М'який, теплий махровий халат, ніжно огортає тіло, дарує затишок, а головне - дозволяє себе почувати привабливо навіть вдома. Від чого залежить довговічність виробу? Чи так важливо враховувати тканину? Як вибрати щільність махрового халату і чим загрожує економія? Про все розповімо по порядку.

З яких матеріалів вибрати банний халат?

Від інших матеріалів махрова тканина відрізняється наявністю ворсу. Для пошиття халатів використовують в основному двосторонній ворс. У більш дорогих моделях петельки розрізають, в бюджетних - залишають цілими.

Основа махрової тканини - натуральна бавовна, іноді додають інші волокна.

  • Бавовна. Добре вбирає вологу, легка, міцна, довговічна. Не викликає подразнень і алергічних реакцій, підходить для чутливої шкіри.
  • Бамбук. Відомий своїми бактерицидними властивостями. Як і бавовна, тканина сприяє циркуляції повітря, м'яка, приємна до тіла.

З яких матеріалів вибрати банний халат?

З якого матеріалу вибрати махровий халат - справа смаку. Комусь до вподоби  вироби тільки з 100% бавовни, а хтось віддає перевагу  тканинам, м'якість яких досягається за рахунок додавання інших волокон. Вдале поєднання - бамбук і бавовна. Домашній одяг стає ніжним, не втрачаючи при цьому своїх властивостей властивостей.

Застосування синтетики в текстильній продукції допускається в межах 20%. Ми не рекомендуємо купувати домашній халат в разі перевищення показника норми:

  • виріб не пропускає повітря і вологу;
  • при контакті зі шкірою може викликати подразнення;
  • накопичує статичну електрику;
  • погано зігріває;
  • швидко зношується.

Вартість моделей з натуральних тканин завжди вища. Однак ціна виправдана: ви платите лише раз, щоб річ бездоганної якості прослужила багато років.

Оптимальна щільність махрового халата

Ще один критерій, який слід враховувати купуючи домашній халат - щільність. Чим показник вищий, тим більше вологи тканина вбирає і краще зігріває. Прийнятною вважається щільність 400-600 г / м2.

Також гігроскопічність виробу і його привабливий зовнішній вигляд визначає довжина ворсу. Оптимальний показник - 5 мм. Петлі меншої довжини погано поглинають вологу, більшої - витягуються і псують презентабельність халата.

Забарвлення теплого банного халата

Перш ніж купити жіночий махровий халат, оцініть його забарвлення. Рівномірний колір - показник якості виробу. Якщо забарвлення лицьової та зворотньої сторони відрізняється, найімовірніше, після першого ж прання модель втратить насичений відтінок.

Рекомендуємо придивитися до виробів пастельних тонів. Вони довго зберігають привабливий вигляд, до того ж спокійна колірна гамма розслабляє, заспокоює.

Махровий халат для жінок і чоловіків

Як вибрати махровий халат для чоловіка

Як вибрати махровий халат для жінки? Матеріал, фасон залежить від віку (юна леді або солідна дама), типу фігури, сезону.

  1. Ціна. Якщо хочете, щоб халат виглядав як новий після енної кількості прань, варіант "чим дешевше" не розглядається. Вироби в середньому ціновому діапазоні виконані з низькосортної сировини. Нічого, крім розчарування, така покупка не принесе.
  2. Виробник. Красиві, міцні моделі шиють в Туреччині. Для виробництва використовують натуральні волокна, якісні барвники. Вишукані декоративні елементи, у вигляді вишивки, мережива, надають виробу чарівності.
  3. Фасон. Універсальний жіночій махровий халат, який підійде кожній жінці: вільного крою або злегка приталений, довжина до або трохи нижче коліна, приємного пастельного кольору.

Про переваги натуральних матеріалів вже згадували, тому зупинятися на цьому не будемо.

Щоб вибрати махровий халат для чоловіка, слід враховувати вищеописані властивості і характеристики.

Чому вигідно купити махровий халат в інтернет-магазині Home Comfort?

"Хоум Комфорт" - ексклюзивний представник бренду Gul Guler, який спеціалізується на виробництві елітного текстилю.

Махрові халати "Гюль Гюлер" для чоловіків і жінок виконані з 100% бавовни без додавання синтетичних домішок. При цьому вироби:

  • зберігають форму;
  • привабливі, довговічні;
  • легкі, витончені;
  • гігроскопічні;
  • сприяють циркуляції повітря;
  • підходять для чутливої шкіри.

Ще одна перевага для зайнятих господинь - моделі не вимагають складного догляду: завантажуйте полотно в пральну машинку і готово! Машинна сушка ніяк не впливає на властивості халата.

Як вибрати жіночий махровий халат

  1. Банні халати Gul Guler рекомендовані для осінньо-зимового сезону. Довжина махорки становить 5 мм, щільність - 550 г / м2.
  2. Домашні халати підходять для сезону весна-літо. Довжина ворсу - 3 мм, щільність - 350 г / м2.

Декор. Виробник ні в чому собі не відмовляв і, що називається, відірвався на повну! Ексклюзивні дизайнерські моделі підкорюють ніжною кольоровою гамою, декоративними елементами, які підкреслюють статус, природну красу жінки.

Вишивка, мереживо, аплікація, квітковий принт, розкішні моделі з капюшоном або без: байдужими не залишаться навіть вибагливі покупці.

Якщо більше до душі поєднання натуральних тканин, тоді ваш варіант - продукція бренду Home Sweet Home. Бамбук робить матеріал ще м'якшим, ніжнішим і невагомішим.

Хочете щодня відчувати себе впевнено і чарівно? Замовляйте махровий халат в Києві, а також з доставкою в інші міста України. Адже в дизайнерської домашньому одязі не соромно з'явитися навіть перед зйомками фотокамер для модного глянцевого журналу.