Салон елітного текстилю

Як прати махровий халат, щоб він залишався м'яким: секрети правильного догляду

28.07.2020

Кожна жінка хоче відчувати себе привабливо не тільки в повсякденному житті, але і вдома. Виробники текстилю пропонують різні варіанти халатів: від простих і строгих моделей, до елегантних, розкішних. Однак проблема вирішена лише частково. Адже якість продукції не завжди відповідає заявленій а тканина стає жорсткою і бляклою після першого ж прання. Чи варто економити при покупці банних халатів? Яким матеріалам віддавати перевагу? Як правильно прати махровий халат, щоб він залишався таким же м'яким, як при покупці? Home Comfort підготував для вас цінні поради, які допоможуть купити практичний та довговічний домашній халат махровий.

Махрова тканина: переваги та особливості

Махрова тканина на основі натуральних волокон робить халат теплим, приємним до тіла. Витягнуті петлі полотна забезпечують приголомшливі властивості виробу:  ніжність, м'якість. Домашній халат з махорки зігріває швидше, ніж аналоги на основі синтетичних волокон. У цього матеріалу такі переваги:
екологічно чистий, зносостійкий, довговічний;

  • гігроскопічний;
  • зберігає тепло (актуально для зимових моделей);
  • завдяки структурі полотна забруднення легко відпираються;
  • дозволяє шкірі дихати;
  • ергономічність - не мнеться та не деформується;
  • простий догляд;
  • володіє антибактеріальними властивостями;
  • гіпоалергенний.

Як прати махровий халат в пральній машині

 

Як прати махровий халат в пральній машині

Правильний і дбайливий догляд - запорука довговічності матеріалу. Запевняємо: прати виріб легко, а носити можна хоч кожен день.
Як прати махровий халат з бавовни в пральній машині
Перш ніж помістити виріб в машинку, погляньте на етикетку. Умовні позначення показують, як правильно прати махровий халат. Оптимально - при температурі 40-90 градусів.

  1. Виберіть режим "Бавовна". При якій температурі прати махровий халат? Поставте регулятор відповідно до інструкції.
  2. Додайте пом'якшувальні засоби.
  3. По завершенні циклу виберіть віджимання на мінімальних обертах.
  4. Рекомендуємо сушити халат на відкритому повітрі.
  5. Тканина не мнеться, тому після прання не потрібно її гладити. Від цього ворсинки втрачають м'якість.

Як правильно прати махровий халат ?

Якщо хочете прати халат вручну, наберіть повну ванну води. Періть полотно акуратно, щоб не витягнути нитки. Прополощіть у великій кількості води. Відіжміть без перекручування, розвісьте халат сушитися.

Як прати білий махровий халат з бамбука

Доглядати за махровими халатами на основі бамбука слід акуратно. Тканина ніжна, тендітна, пошкодити її дуже легко.

  1. Рекомендована температура 30-40 градусів.
  2. Заборонено прати полотна з бамбуковими волокнами в гарячій воді.
  3. Вкрай не бажано використовувати відбілювачі, пом'якшувачі, тому що такі засоби руйнують структуру волокна. Для прання підійдуть звичайні порошки.
  4. На якому режимі прати махровий халат? Вибирайте делікатне прання, віджимання - на мінімальних обертах.
  5. Розправте виріб, розвісьте на сушарці.

Дотримуйтесь рекомендацій і махровий халат збереже вишуканий зовнішній вигляд, чудові властивості протягом тривалого часу.

Банні махрові халати від Home Sweet Home і Gul Guler: переваги виробів

Мінімум догляду, максимум естетичної привабливості - це  найкраща характеристика махрових халатів від турецького виробника Home Sweet Home і Gul Guler. В інтернет-магазині Home Comfort знайдете моделі для жінок і чоловіків.

На якому режимі прати махровий халат ?


Варіанти для розкішних дам більше нагадують справжній витвір дизайнерського мистецтва. Нехай вас не відлякує вишивка, рюші, мережива. Це красиво, стильно. До того ж декоративні елементи прекрасно переносять прання. Гарантуємо: ніяких ниток, що стирчать або інших пошкоджень. Носіть з задоволенням і кожен день відчувайте себе королевою.

  1. Зимові халати з капюшоном і без м'які, ніжні. Довжина нижче коліна, є моделі з довгим рукавом.
  2. Весняно-літні халати махрові на запах менш щільні, довжина до коліна, рукав ¾ або короткий.
  3. Бренд Gul Guler пропонує домашній одяг з 100% бавовни. Полотна гігроскопічні, практичні, зносостійкі, приємні до тіла, сприяють циркуляції повітря. Продукція Home Sweet Home виконана з бавовняних і бамбукових волокон. Крім перерахованих вище якостей, володіє антибактеріальними властивостями, гіпоалергенна.
  4. Вага махрових халатів невелика. Догляд простий, вироби швидко сохнуть і радують охайним вигляд протягом довгого часу.

При якій температурі прати махровий халат ?

Приталені моделі підкреслять струнку фігуру та спокусливі вигини тіла. Любите вільні халати? Підійдуть вироби прямого крою з витонченою вишивкою або ефектним мереживом. Хочете побалувати себе елегантним домашнім одягом? Сатинові халатики з махровим виворотом - задоволення, від якого важко відмовитися. Полотна вбирають вологу, пропускають повітря. Приємні до тіла настільки, що в них хочеться розчинитися.
Чоловічі колекції за властивостями і якістю ідентичні жіночим. Єдина відмінність - мінімум декору, стримана кольорова гама.

Не потрібно наводити двогодинний марафет, щоб виглядати вдома красиво і спокусливо. Навіть лаконічна модель від Home Sweet Home і Gul Guler випромінює лиск, шик: ви чарівні, впевнені в собі. Ласкаво просимо в наш шоурум (Київ). Заходьте і приміряйте. Доставимо товари з каталогу в будь-який куточок України.