Салон елітного текстилю

Як часто потрібно міняти рушник для обличчя ?

13.04.2021

Рушник - базова річ особистої гігієни, тому підходити до вибору виробу потрібно серйозно. Використовувати один рушник всім членам сім'ї не рекомендується. Відповідальна господиня подбає, щоб у кожного був свый текстильний виріб, а також встановить графік прання.

Однак не всі знають, як часто потрібно міняти рушники для обличчя. Розповідаємо, з якого матеріалу вибрати якісний рушник та про періодичність заміни.

Як часто потрібно міняти рушник для обличчя: поради від Home Comfort

 

Чому часто міняти рушник для обличчя дійсно важливо?

Рушник видаляє мікроби і бактерії зі шкіри. При неправильному догляді мікроорганізми в ньому активно розмножуються. Про це також свідчить неприємний запах.

Факт: щодня з нашого тіла змивається більше мільйона відмерлих клітин шкіри. Клітини, що зібралися на постільній білизні, підживлюють пилових кліщів; рушники теж не виняток — з часом в тканинах збирається чимало поживи для бактерій. Вироби постійно перебувають у вологому приміщенні, а це ідеальне середовище для розселення мікроорганізмів в м'якому ворсі.

Якщо після кожного використання рушник не просушувати в приміщенні з помірною вологістю, неприємний "аромат" проявиться практично відразу. Особливо важливо регулярно міняти рушники, що знаходяться в суміщеному санвузлі. Під обідком унітазу скупчуються бактерії, які "перекочовують" на різні поверхні. І вологе полотно - не виняток.

Висока вологість і підвищена температура ванної кімнати, відмерлі клітини шкіри підсилюють розмноження мікробів, небезпечних для здоров'я. Тому рекомендуємо дотримуватися правил гігієни.

Як часто міняти рушник для обличчя? Експерти радять відправляти виріб в прання після трьох разів використання. Однак враховувати потрібно наступні деталі:

  • провітрюється ванна кімната чи ні;
  • наскільки ретельно сушаться текстільні вироби;
  • чи є шкірні захворювання (в цьому випадку рушник змінюють після двох використань).

Якщо після кожного використання полотно просушується в провітрюваному приміщенні на батареї, воно охайно виглядає, м'яке, приємне до тіла, міняти можна після 4-5 разів застосування. Як тільки з'явився неприємний запах, нехай і після першого використання, рекомендуємо відразу ж прати виріб.

Як часто міняти рушник для обличчя

 

Яким має бути ідеальний рушник для обличчя?

Чим вища якість виробу, тим він стійкіший до бактерій. На що звернути увагу при виборі продукції?

  1. Рекомендуємо купувати рушники з натуральних матеріалів (бавовна, бамбук). Вміст синтетичних волокон дне повинен перевищувати 20%. Синтетика в складі підвищує зносостійкість, але знижує здатність поглинати вологу. Що вибрати - вирішувати вам.
  2. Гігроскопічність. Важлива здатність вбирати воду, а також час поглинання вологи.
  3. Густина. Рекомендуємо вибирати рушники щільністю від 450 г / м2. Саме від щільності залежить гігроскопічність виробів.
  4. Антибактеріальність. Володіючи природними антибактеріальними властивостями, натуральна тканина протистоїть розмноженню шкідливих мікробів, мікроорганізмів.

У кожного члена сім'ї повинен бути особистий набір рушників, оскільки це предмет індивідуальної гігієни. Які вироби передбачаються в комплекті: рушник для рук, ніг та обличчя, інтимної гігієни, банний.

Вибір дизайну рушників для обличчя

Не рекомендуємо купувати бюджетні рушники для обличчя зі складними, та жорсткими  декоративними елементами. Шкіра ніжна і чутлива, масивні прикраси можуть її пошкодити. В кольоровій гаммі обмежень ніяких немає, а в якості декору рекомендуємо моделі доповнені акуратною вишивкою, мереживом.

Інтернет-магазин Home Comfort пропонує елітні рушники для обличчя, доповнені м'якими декоративними елементами, ніжними мереживними вставками, вишивкою, які не дряпають шкіру. До того ж, декоровані моделі підкреслять дизайн ванної кімнати, додадуть особливу розкіш.

Вишукано і благородно виглядають моделі нейтральних, світлих тонів. При покупці яскравих, насичених рушників, ознайомтеся зі складом тканини. Чим гірший склад, тим вища ймовірність того, що текстильна продукція буде линяти після першого ж прання. Якщо виробник сумнівів не викликає, купуйте екстравагантні приналежності, які поєднуються з дизайном ванної кімнати.

Як часто треба міняти рушник для обличчя Home Sweet Home, Laura Home і Gul Guler

 

Як часто треба міняти рушник для обличчя турецьких виробників Home Sweet Home, Laura Home і Gul Guler?

Продукцію елітних турецьких виробників об'єднує висока якість, ексклюзивний дизайн кожної колекції.

У чому переваги рушників для обличчя турецьких брендів?

  1. Висока щільність -  550 г / м.кв. Рушники міцні, зносостійкі, добре вбирають вологу, довговічні.
  2. Натуральні матеріали. Запевняємо: в складі продукції відсутні синтетичні волокона. Бренд Home Sweet Home пропонує комбінований склад: бавовна і бамбук. За рахунок цього текстільні вироби більш повітряні і легкі. До того ж, бамбук - матеріал гіпоалергенний. Підходить алергікам, власницям чутливої ​​шкіри, новонародженим малюкам.
  3. Текстильна продукція виробників Home Sweet Home, Laura Home і Gul Guler володіє природними антибактеріальними властивостями, самостійно знищуючи близько 75% мікроорганізмів.
  4. Торгові марки використовують фарби на натуральній основі, тому вироби не линяють.
  5. Ворс ніжний, м'яко масажує шкіру, дбайливо відлущує відмерлі клітини, стимулює кровообіг.
  6. За рахунок високої щільності рушники витримують більше 200 інтенсивних машинних прань.
  7. Зберігають привабливий вигляд протягом довгого часу.

Рекомендуємо купувати рушники однієї колекції, яка складається з чотирьох різних кольорів. Чоловікам підійдуть полотна темних відтінків, наприклад, коричневі. Дамам радимо придбати моделі ніжних, пастельних тонів: рожева пудра. До того ж, ви не переплутаєте рушник, відповідально поставитеся до дотримання правил гігієни. Дитині рекомендуємо придбати м'ятні рушники, а для другого малюка - білі.

Як часто треба міняти рушник для обличчя? Кожні три дні для дотримання правил гігієни.

Гарантуємо високу якість рушників Home Sweet Home, Laura Home і Gul Guler, багаторазове використання після прання.

Інтернет-магазин "Хоум Комфорт" пропонує купити текстильну продукцію турецьких виробників за вигідними цінами. Відвідайте наш шоурум в Києві або замовляйте з доставкою по Україні.