Салон елітного текстилю

Як вибрати рушник для обличчя. 7 рекомендацій

11.06.2020

Основні характеристики, які нас хвилюють при виборі рушника для обличчя - зносостійкість, практичність і довговічність. Але як визначити властивості продукції, якщо ринок домашнього текстилю переповнений, а якість товарів не завжди відповідає заявленій ціні? Бавовна або бамбук, велюр або вафельна тканина, з декором або однотонний, щільність нижче 400 г / кв.м або вище? Як купити рушник для обличчя і при цьому не влетіти в копієчку? Відповімо на всі питання по порядку.

Купити рушник для обличчя

Матеріали і розміри рушники для обличчя

Купуючи виріб, важливо враховувати матеріали, а також прислухатися до власних відчуттів. Шкіра обличчя ніжна, гладенька і чутлива. Віддавайте перевагу м'яким аксесуарам з натуральних тканин. Оптимальний варіант - бавовна, бамбук або мікс натуральних волокон. Ці матеріали:

  • добре вбирають вологу;
  • щільні і практичні;
  • володіють  антибактеріальними властивостями;
  • гіпоалергенні;
  • рекомендовані для чутливої шкіри;
  • прості в догляді;
  • зберігають привабливий вигляд протягом тривалого часу.

Які недоліки рушників з натуральних тканин? Довго сохнуть, а їх вартість вища за середню. Особливо, якщо мова йде про продукцію сегмента "преміум". Однак хіба є сенс економити на якості? Подумайте: ви заплатите всього лише раз, а натомість отримаєте першокласний виріб, що відповідає вашим вимогам. Декоративні рішення настільки різноманітні, що домашній текстиль цілком здатний доповнити дизайн ванної кімнати.
Розмір рушника для особи стандартний - 50X85, 50X90.

Матеріали і розміри рушника для обличчя

Визначаємо якість махрових рушників для обличчя

Особливість махрових текстильних речей - в способі плетіння ниток. Чотири нитки переплетені так, щоб на поверхні матеріалу утворилися петельки. В цьому і полягає секрет м'якості, об'єму.
За поглинання вологи, зносостійкість, міцність відповідає щільність тканини. Чим вищий параметр, тим м'якше і довговічніше полотно.
Основні показники щільності:

  • до 400 г / кв.м - низька гігроскопічність;
  • вище 600 г / кв.м - важкі полотна, а тому некомфортні.

Рекомендована щільність вироби - 450-600 г / кв.м.

Якість махрових рушників для обличчя

7 порад, які допоможуть вибрати ідеальний рушник для обличчя

Як не помилитися при покупці рушника? Дотримуйтесь вказівок від інтернет-магазину Home Comfort і вдале придбання гарантовано.

  1. Уважно огляньте виріб. Не повинно бути  ниток, що стирчать, фарбування повинне бути рівномірне.
  2. Пам'ятайте: для обличчя рекомендується м'яке полотно з натуральних волокон. Не соромтеся мацати виріб, прикладати до відкритих ділянок тіла. Так зможете оцінити його жорсткість.
  3. Висота ворсу також визначає гігроскопічність, довговічність рушника. Оптимальна довжина ворсу 5 мм. Він не скочується після тривалого користування, зберігає м'якість.
  4. Обробка країв текстильної продукції здійснюється оверлоком або прихованим швом. Стібок рівний, нитки міцні, а їх відтінок ідентичний колірній гамі виробу.
  5. Ідеальне поєднання тканин - бавовна і бамбукове волокно.
  6. Неприємний, різкий запах цвілі, хімікатів свідчить про застосування токсичних барвників. Вироби, для фарбування яких використовувалися натуральні фарби, пахнуть текстилем.
  7. Упаковка товару "говорить" про якість. Дизайн упаковки солідний і продуманий, а матеріали надійно з'єднані один з одним? Перед вами зразок класу "преміум".

Перед застосуванням нову модель рекомендується випрати при температурі 30-40 градусів.

Рушники для обличчя від Home Sweet Home і Gul Guler

Продукція від турецького виробника не тільки радує бездоганною якістю, а й захоплює стильним, ефектним дизайном. Цінуєте поєднання практичності і ексклюзиву? Тоді елітний текстиль бренду Home Sweet Home і Gul Guler створений для вас! Елегантні моделі вже точно не залишать байдужим:

  • рушники для обличчя з вишивкою;
  • в горошок;
  • однотонні з кантом;
  • рушники з мереживом;
  • з бахромою;
  • аплікацією.

Рушник з мереживом

Акуратний пошив, натуральні, екологічно чисті матеріали, висока гігроскопічність роблять продукцію турецького виробника №1 в Україні.
Хочете вже зараз стати володарем брендового домашнього текстилю? Замовте товар з доставкою і отримаєте ніжні, ультра м'які, оксамитові рушники, від яких мурашки по шкірі!