Салон елітного текстилю

Елітні килимки для ванної кімнати

26.08.2021

Килимки для ванної елітні - необхідний аксесуар в кожному будинку. Хоча спершу здається, що для облагородження затишного куточка підійдуть вироби різних видів і матеріалів. Однак при покупці килимків необхідно враховувати ряд вимог і правил.

Елітні килимки для ванної підкреслюють загальну стилістику кімнати, створюють комфортну атмосферу, вберігають від падінь на вологому кахлі після прийому водних процедур. Бюджетні килимки не підійдуть для облаштування приміщення, оскільки такі аксесуари не передбачені для ванної з підвищеним рівнем вологості. Після невеликого проміжку часу звичайний килимок стане джерелом мікробів і бактерій, втратить привабливий вигляд.

Чому килимки для ванної кімнати - необхідний аксесуар?

Перш ніж купити килимок для ванної, слід розібратися в його призначенні.

  • Після банних процедур ставати на холодну підлогу босоніж некомфортно і навіть небезпечно. Тому м'який килимок у ванну убезпечить від падінь і зігріє ноги.
  • Підвищений рівень вологості приміщення вимагає, щоб аксесуари володіли певними властивостями. Саме тиками властивостями володіють елітні килимки. Вони добре поглинають вологу, стійкі до розмноження мікроорганізмів, запобігають поширенню неприємного запаху цвілі.

Дорогі килимки для ванної дозволяють швидко і без додаткових зусиль змінити і доповнити дизайн приміщення. Головне - правильно підібрати виріб. Вартість моделей класу преміум вища середньої. Однак ціна продукції виправдана, оскільки термін служби бюджетних доріжок недовгий, вони погано поглинають вологу і стають домівкою для бактерій.

Чим небезпечна купівля дешевих килимків для ванної?

Ви визначилися з параметрами і дизайном виробу, тепер необхідно подбати про безпеку. Рекомендуємо вибирати доріжки з нековзною виворітного стороною. Також важливий термін експлуатації, зносостійкість моделей.

Вам здається, що для ванни і туалету підійде будь-який килимок, однак це велика помилка.

  • Покриття, яке використовується для житлових кімнат, не можна застосовувати у ванній. Такі вироби не поглинають вологу, відрізняються низьким рівнем зносостійкості, вимогливі у догляді. Відсутність хоча б одного компонента стане причиною того, що вже через місяць килимок перетвориться в ганчірку для підлоги: втратить форму і привабливий зовнішній вигляд.
  • Вироби з високою гігроскопічністю, призначені для житлових кімнат, стають розсадником бактерій, грибка, цвілі у ванній. Ідеальна модель для ванної та, яку допустимо часто чистити, прати, віджимати.

Зворотний бік бюджетних моделей дуже часто поганої якості, що негативно впливає на їх термін служби.

До того ж, прогумована поверхня бюджетних варіантів не забезпечує належний рівень санітарних норм. Моделі не гігроскопічні, а це сприяє розмноженню грибка і цвілі.

При активному використанні бюджетні варіанти зношуються швидше заявленого терміну експлуатації. Вони втрачають первозданний вигляд. На поверхні утворюються тріщини, в яких накопичується пил і забруднення.

Чому вигідно купити килимок для ванної виробництва Туреччина?

Інтернет-магазин Home Comfort пропонує елітні килимки в ванну, які порадують тривалим терміном служби і пожвавлять інтер'єр. Параметри килимків для ванної преміум-класу наступні: 50х70, 40х60, 60х100 см. Також представлені моделі 70х110, 70х120, 140х200 см. Їх можна використовувати, як приліжкові килимки.

Бренд Home Sweet Home - яскрава, насичена колекція елітних килимків для ванної кімнати. Матеріали виготовлення: поліестер і натуральні волокна.

Переваги аксесуарів:

  1. гіпоалергенні та антибактеріальні;
  2. передбачені антиковзні властивості;
  3. забезпечують циркуляцію повітря;
  4. стійкі до підвищеної вологості, зберігають тепло;
  5. м'які, приємні до ніг.

Цінителям натуральної продукції зі 100% бавовни пропонуємо купити килимок у ванну кімнату Gul Guler. Характерною особливістю продукції є ніжний шик. Вироби виконані в спокійних пастельних тонах, тому підходять до будь-якого інтер'єру.

Чим приваблює продукція бренду Gul Guler:

  1. аксесуари м'які, екологічні, гігроскопічні;
  2. не вимагають складного догляду, практичні і довговічні;
  3. відрізняються антиковзаючими і антибактеріальними властивостями.

Килимки в ванну кімнату виробників Home Sweet Home і Gul Guler можна прати в машинці. Також допустима машинна сушка.

Неочевидні переваги килимків для ванни преміум класу

Цінителям витонченого лиску рекомендуємо моделі з коротким ворсом, додатково прикрашені мереживом. Вироби гармонійно поєднуються з будь-яким інтер'єрним рішенням.

Килимки з поліестеру комфортні в побутовому застосуванні, доступні в різноманітній кольоровій гамі. Їх застосування не обмежується тільки ванною кімнатою. Моделі доречні для спальні, коридору та втілення ваших сміливих ідей.

А килимки з високим ворсом з натуральних матеріалів можна використовувати для облагороджування віталень, під журнальні столики для додання затишної атмосфери.

Інтернет-магазин "Хоум Комфорт" пропонує замовити красиві килимки в ванну з доставкою по Україні. Відвідайте наш шоурум в Києві, щоб на власні очі переконатися в якості турецького текстилю.