Салон елітного текстилю

Як створити потрібну атмосферу в спальні

30.11.2017

Позбавляємося від безсоння

Міцний солодкий сон - це запорука гарного самопочуття і бадьорості, запорука, щоб ранок був дійсно добрим і починався з посмішки. Однак, в сучасному світі, наповненому стресом і перенасиченому інформацією, повноцінний нічний відпочинок є скоріше винятком, ніж правилом. Те, яким буде ваш сон, у великій мірі залежить від правильної підготовки до нього. 
Якщо ви погано засинаєте і страждаєте від безсоння, зверніть увагу на білу і блакитну елітну постільну білизна із Туреччини. Класична біла постіль символізує чистоту, цей колір має заспокійливу дію і сприяє швидкому засинанню. А блакитний, який тибетські лікарі називають кольором милостивого сну, не тільки позбавляє від безсоння, а й дарує спокійні сновидіння без кошмарів.

Розслабляємося і знімаємо стрес

Фізичне та емоційне розслаблення не тільки приємне, але і життєво необхідне людському організму. Щоб зняти втому насиченого, метушливого дня і сповна насолодитися вечірньою релаксацією, радимо підбирати комплекти постільної білизни зеленого, коричневого або рожевого кольору. Відтінки зеленого відрізняються свіжістю, легкістю і природністю, їх споглядання дарує відчуття спокою, гармонії та єднання з природою. Коричневий - колір землі - несе в собі тепло і затишок, які спонукають до повного розслаблення. А ніжний і безтурботний рожевий позбавить від агресії, нервового напруження і стресу.

Заряджаємося енергією і бадьорістю

Ви хочете прокидатися сповненими силами і енергією, готовими до нових звершень і підкорення нових висот, але вранці очі закриваються самі по собі та ніяк не можете змусити себе встати з ліжка? Зверніть увагу на комплекти постільної білизни жовтого і помаранчевого кольору. Ці сонячні теплі відтінки несуть в собі добро і позитив, вони буквально випромінюють енергію і дарують чудовий настрій. 
Кольори соковитих апельсинів, персиків і абрикосів допомагають боротися з депресією, страхами й смутком, нормалізують психоемоційну сферу. Засинати й прокидатися на такому ліжку - одне задоволення, однак варто враховувати, що такі активні тони найбільше підходять молодим людям, а з віком кольорові переваги зазвичай зміщуються в бік більш приглушених і спокійних відтінків. Також хочеться відзначити, що постільна білизна з великим малюнком активізує життєві сили і додає бадьорості, а з дрібним - заспокоює.

Створюємо атмосферу романтики і пристрасті

Міцний сон і розслаблення - це, безперечно, добре, але час від часу душа просить романтики. Щоб створити в спальні чуттєву атмосферу і перетворити ліжко в ложе любові найкраще підійдуть червоні відтінки. Червоний - це колір крові та пристрасті, який має емоційно-збудливу дію. Однак, варто бути обережним з використанням червоного кольору. При його спогляданні розширюються кровоносні судини, підвищується тиск і навіть температура, він протипоказаний гіпертонікам і може викликати агресію. Чуттєвим звучанням володіє також і фіолетовий колір. Додайте приглушене світло та ароматичні масла, і незабутній вечір вам забезпечений.