Салон елітного текстилю

5 причин купити скатертину тканинну

31.03.2021

Скатертина на столі - пережиток минулого чи вишуканий елемент декору, що доповнює кухонний інтер'єр? Якщо ще 100 років тому непокритий стіл вважався моветоном, сучасні тенденції дозволяють експериментувати з оформленням предметів меблів. Кожна господиня має право покладатися на власний смак, підкреслюючи дизайнерське рішення інтер'єру. Чи потрібен кухонний аксесуар і яку купити скатертину тканинну на стіл, обговоримо далі.

5 причин купити тканинну скатертину

 

Які купити тканинні скатертини?

Щоб виріб довгий час радував охайним зовнішнім виглядом, був міцним і практичним, необхідно купувати тканинну скатертину з певних матеріалів.

  1. Бавовна. З цієї тканини виходять найкрасивіші, зносостійкі скатертини. Виробники пропонують різні дизайни, можна купити скатертину тканинну святкову або на кожен день. Для святкового столу підійдуть аксесуари, зшиті з сатину. Якщо цікавлять повсякденні варіанти, рекомендуємо моделі з бязі.
  2. Льон. Скатертини дорогі, при цьому красиві, довговічні, зносостійкі. Моделі з льону екологічні, не піддаються хімічній обробці. Також сприяють циркуляції повітря, не вигоряють і не линяють. Серед недоліків - дають усадку на 10-15 см.
  3. Шовк. Шляхетна тканину надає урочистості і лиску. Найбільш популярні вишиті аксесуари. Нитки підбирають в тон скатертини або ж іншого кольору. Шовк досить вибагливий у догляді, як повсякденний варіант не підходить.
  4. Сумішеві матеріали. Передбачається поєднання різних волокон: натуральних і синтетичних. Якість моделей залежить від того, які нитки в складі переважають. Скатертини не мнуться, прості в догляді, не дають усадку, стійкі до забруднень.

З якого матеріалу вибрати скатертину - вирішувати вам. Рекомендуємо купувати вироби з комбінованих тканин. Запевняємо: вони прослужать довго на радість дбайливої ​​господині.

Якого розміру купити скатертину тканинну?

Вибираючи параметри скатертини, враховуйте площу столу. Попередньо виміряйте кухонний стіл. Якщо його форма квадратна, заміри знімайте з одного боку. У прямокутних столів важлива ширина і довжина, круглих - діаметр. За правилами етикету довжина звисаючого полотна не повинна перевищувати 20-40 см. Враховуйте це при покупці скатертини. Врахуйте, також що довгі полотна викликають незручності для гостей.

Якого розміру купити скатертину тканинну?

Як правильно вибрати скатертину тканинну святкову?

Якщо шукаєте святкову скатертину, рекомендуємо вибирати виріб зі змішаних матеріалів. Вони практичні, довговічні. До того ж, різноманітність кольорів і дизайну вражає.

Зніміть виміри кухонного столу, щоб скатертина виглядала гармонійно, підкреслювала інтер'єр.

Враховуйте загальний дизайн кухні, вітальні. Для інтер'єрів у стилі прованс підійдуть моделі в горошок, клітку, зі смугами, рюшами. Для дизайну мінімалізм, хай-тек радимо однотонні вироби, доповнені скромною вишивкою, мереживом або ж без декору. Рекомендуємо вибирати універсальні, класичні скатертини, доречні в будь-якій обстановці. Наприклад, можна купити бежеву тканинну скатертину: красиво, стильно, витончено.

Як вибрати скатертину тканинну святкову?

 

5 причин купити тканинну скатертину на стіл

Багато господинь вважають скатертину недоречною в облаштуванні сучасного інтер'єру. Однак це помилка. І ось чому:

  1. Практичність. Застилаючи стіл скатертиною, захищаємо поверхню від подряпин, впливу гарячого посуду, ковзання тарілок.
  2. Естетичність. Проста в декоративному оформленні, але вишукана скатертина підвищує апетит. І навіть звичайні страви на тлі виробу здаються справжніми кулінарними шедеврами.
  3. Індивідуальний стиль. За допомогою скатертини, прикрашеної рюшами або мереживом, підкреслюють інтер'єр, надають домашньому гніздечку затишку і тепла.
  4. Довговічність. Аксесуари зі змішаних волокон зносостійкі, прослужать довше заявленого терміну. Кухня завжди буде виглядати доглянуто і охайно.
  5. Легкий догляд. Бавовняні вироби не вибагливі у догляді, добре відпираються, зберігають свіжість протягом довгого часу.

Рекомендуємо вибирати тканинні скатертини з поєднанням бавовни і поліестеру, або 100% поліестеру. Вони виглядають благородно і розкішно, допомагають зробити будинок затишніше.

Купити тканинну скатертину турецьких виробників Home Sweet Home і Gul Guler

 

Яку купити тканинну скатертину турецьких виробників Home Sweet Home і Gul Guler?

Скатертини елітного турецького бренду Gul Guler практичні і ошатні. Підібрати виріб можна в розмірі 160х260 см. Для квадратного столу рекомендуємо купити аксесуар, розміром 120х120 см.

Доріжки-раннери - один з елементів сервіровки, також доповнюють композицію святкового столу. Доступні вироби 50х150 см. Одна доріжка розрахована на дві персони, дві доріжки - на чотири. Запевняємо: текстильна продукція невибагливі в догляді, легко відпирається, швидко сохне, - все, що потрібно для господині.

Склад скатертин комбінований: 60% поліестер, 40% бавовна. Що значно підвищує зносостійкість вироби. Колірна гамма різноманітна. Рекомендуємо купити скатертину тканинну білу, бежеву, бузкову або рожеву, декоровану мереживом. Шанувальники класики оцінять.

Бренд Home Sweet Home пропонує моделі в судовому стилі. Склад текстильної продукції 100% поліестер. Скатертини добре відпираються навіть від стійких плям, забруднень. Вироби з поліестеру багато в чому перевищують бавовняні аксесуари. Перші відштовхують плями, другі - швидко їх вбирають.

Підбирайте скатертини в розмірі 160х260 см, а також серветки під тарілки 40х140 см і 40х90 см. Home Sweet Home продумує кожну модель і купити вироби можна в одній колекції: скатертину, подушка і доріжка-Раннер. Гарантуємо: набір додасть нарядності, святкового настрою. А серветки під тарілку, декоровані квітами та мереживом, підкреслять затишок на літній веранді.