Салон елітного текстилю

5 причин купити приліжковий килимок для спальні

08.10.2021

Спальня - місце, в яке хочеться повертатися після важких трудових буднів. Місце, де панує атмосфера тепла і затишку. Додають кімнаті гармонії, лиску килимки біля ліжка. М'які, пухнасті, вони зігрівають стопи, що особливо актуально в холодну пору року. Це те, чого торкнуться втомлені ноги, перш ніж пірнути в тепле ліжко і перше, чию ніжність відчуєте вранці.

Вибір приліжкових килимків в спальню - відповідальна покупка. Ставитися до вибору виробів потрібно з особливою увагою. Адже це той аксесуар, від якості якого залежить загальний вигляд інтер'єру спальні, а також його інші властивості: зносостійкість, м'якість, привабливий зовнішній вигляд. Тому приліжковий килимок в спальню повинен бути приємним до ніг, практичним, виконаним з натуральних матеріалів.

Килимки приліжкові в спальню: навіщо вони потрібні

Килимок робить спальню охайною, облагородженою, а також дарує втомленим ногам приємну м'якість.

У просторому приміщенні гармонійно виглядатиме аксесуар середнього або великого розміру. Додайте великий килимок під ліжком. Слідкуйте, щоб з кожного боку виступало близько 50 см. Спальне ложе буде виглядати вишукано і елегантно.
Для приміщень невеликих розмірів рекомендуємо постелити по обидва боки приліжкові маленькі килимки для спальні. У порівнянні з великими виробами їх купувати вигідніше:

  • маленький килимок біля ліжка легко прати, прибирати;
  • кожен раз не потрібно відсувати важкі меблі, щоб очистити аксесуар від забруднень, пилу;
  • вартість невеликого килимка для спальні нижча об'ємного виробу, можна прикрасити інтер'єр без додаткових матеріальних витрат.

Чому слід купити приліжковий килимок в спальню? Він надає приміщенню затишок, робить підлогу теплішою. Моделі якості преміум виглядають бездоганно в інтер'єрах мінімалізм, надають кімнаті "родзинку".

Купити приліжковий килимок для спальні

Якої форми може бути килимок біля ліжка

Вивчіть стиль вашої спальні. Прямокутні моделі найбільше підійдуть для приміщення такої ж форми.

Круглі або квадратні аксесуари доречні для великих квадратних спалень.

Купити приліжковий килимок для спальні рекомендуємо з урахуванням індивідуальних переваг. Якщо переконані, що для вашої кімнати доречна сувора класика, сміливо зупиняйте вибір на цьому варіанті.

Якщо до душі моделі насичені, контрастні, оригінальні, не стримуйте свої бажання. Такі вироби підкреслять інтер'єр, виконаний в різних сучасних стилях.

Килимок для спальні: оптимальний розмір

Біля ліжка можна стелити килимок будь-якого розміру. У цьому випадку також покладайтеся на свій естетичний смак та уподобання. Для цих цілей підійдуть килимки приліжкові овальні, розміром 60х80 см. Такі параметри не заважають іншим предметам інтер'єру.

Для ліжок нестандартних параметрів підійдуть вироби розміром 70х110 см, 70х120 см або 140х200 см. Їх також можна стелити і перед ліжком.
Маленький коврик в спальню: колір і текстура

Зверніть увагу на колір підлогового покриття і предметів інтер'єру. Як кожна деталь буде виглядати разом з килимком під ноги в спальню?

Для інтер'єру пастельних відтінків або нейтральних тонів підійдуть моделі насиченого кольору з незвичайними візерунками або квітковими принтами. Насичена колірна гамма додасть всій кімнаті тепла, затишку, більше яскравих фарб.

Купити килимок приліжковий однотонний рекомендуємо для спалень з яскравими стінами або шпалерами. Якщо в кімнаті переважають яскраві декоративні елементи, принти, підкреслить деталі  можна за допомогою текстурованого візерунка виробу.

Якщо в кімнаті темне підлогове покриття, переважають темна меблі, підійдуть килимки під ліжко світлих тонів. Так, спальня здасться більш світлою, затишною, просторою.

Килимки приліжкові в спальню

Купити приліжковий килимок для спальні бренду Home Sweet Home або Gul Guler

Купити приліжковий килимок в Києві пропонуємо турецьких брендів. Елітні торгові марки Home Sweet Home і Gul Guler виробляють текстильну продукцію класу преміум, яка радує привабливим зовнішнім виглядом протягом довгого часу. При цьому вироби залишаються зносостійкими, практичними, як і при покупці.

Розміри приліжкових килимків різні: від 50х70 см до 140х200 см. Кожен покупець підбере для себе вишукану модель, вигідну за ціною, бажаного декоративного оформлення і якості.

Чому рекомендуємо купити приліжкові килимки брендів Home Sweet Home і Gul Guler:

  1. вироби м'які, практичні, мають антибактеріальні властивості;
  2. сприяють циркуляції повітря;
  3. прості в догляді - пил і бруд видаляються легко;
  4. теплі, м'які, приємні на дотик;
  5. екологічні, гігроскопічні;
  6. порадують тривалим терміном служби, практичністю.

Інтернет-магазин Home Comfort пропонує замовити в Києві вишукані маленькі килимки в спальню або моделі великих розмірів з доставкою по Україні.
Для тих, хто цінує класичні вироби рекомендуємо купити килимки з коротким ворсом, декоровані мереживом. Аксесуар гармонійно виглядає з різним інтер'єрним рішенням.

Килимки з поліестеру також можна застосовувати для облагородження коридорів. Вироби з високим пухнастим ворсом рекомендуємо використовувати для віталень. Кімната буде виглядати охайно, гармонійно і затишно.