Салон елітного текстилю

Скатертина наперон Begonya 120-120 см

Артикул : 2200000223494 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Колір: Бежевий камінь
Розмір: 120X120
Склад: 60% поліэстер, 40% Бавовна
Форма: Квадратна
Упаковка: Мягка
Дизайн: З мережевом
Бренд: Gul Guler
1 792 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Скатертина - наперон Begonya 120×120 см – ідеальний подарунок для сімейних урочистостей або декор для прикраси власної оселі. Солідні квадратні розміри дозволяють застелити багатими складками стіл квадратної, овальної або круглої форми. Поєднання щільного матеріалу і напівпрозорого мережива виглядає приголомшливо. Така гра текстур завжди затребувана для декору будинку.

У будь-яких приміщеннях, незалежно від стилю, домінуючих в інтер'єрі кольорів, скатертину - наперон Begonya 120×120 см виглядає розкішно, гідно. Аристократичні нотки елітного текстилю від бренду Гюль Гюлер ідеально впишуться в декор будинку, заміського котеджу, ресторану або затишного кафе в прованському стилі.

Особливу вишуканість наперону Begonya 120×120 см надає кавовий відтінок і мереживна оздоба. Широкий мереживний кант з вигадливими рослинними мотивами прикрашає увесь виріб по периметру, додаючи йому легкості, невагомості, вишуканості. При цьому мереживний наперон – річ досить практична. Оптимальне поєднання 60% поліестеру і 40% бавовни забезпечує просте прання і швидке висихання. За рахунок синтетичних добавок наперон просто прасувати, він не жмакається під час довгого застілля, складки завжди відмінно лягають. Також волокна поліестеру зберігають насиченість ніжного кавового відтінку мереживного наперону Begonya довгі роки. Якщо бажаєте додати до свого дому легкості й ошатності, то елітний текстиль з мереживами для вас.

Делікатне прання
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150