Салон елітного текстилю

Простирадло Rose 275х275 см

Артикул : 2200000246677 Немає в наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 275X275
матеріал: 100% Бавовна-Сатин
густина: 210 TC г/м.кв.
Упаковка: Подарункова коробка
Колір: Рожева пудра
1 008 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Велике простирадло розміром 275x275 сатин
Зробіть коханій жінці унікальний вишуканий подарунок - чудове простирадло (Туреччина, сатин) рожевого кольору від фірми Gul Guler. Його полотно, ніби виткане з атласних пелюсток троянд. Воно так ніжно торкається  тіла, здається, що сама весна принесла свій аромат і свіжість у вашу спальню. Така краса нікого не залишить байдужим. Ваша кохана буде в захваті.

Простирадло сатин євро легке і велике. Воно дуже просто підвертається під матрац, не скачується і не мнеться, дійсно практичне у використанні. Після багаторазового прання сяє і переливається, як нове.

Простирадло купити в інтернет магазин “Home Comfort”
Ніжний сатин так схожий зовні на шовк. Ці простирадла з сатину великих розмірів (275 на 275 см),  ніби створені для ніжних принцес і чарівних фей. Однотонне ніжно-рожеве простирадло євро купити можна з квітковим або мереживним оформленням підковдри і наволочок, вони будуть чудово виглядати в комплекті. Особливо доречно воно буде поєднуватися з легким покривалом Піке з квітковими принтами в 3д виконанні, або простирадло великих розмірів купити можна з набором постільної білизни без простирадла. Бувають також ситуації, коли простирадло зношується швидше, ніж решта постелі, в такому випадку, простирадла однотонні сатин варто докупити окремо.

Виробник, компанія Gul Guler, застосовує у виробництві особливу технологію обробки високоякісної гіпоалергенної бавовни (100%). За рахунок підвищеної щільності ниток (210 на кожен кв. см.) текстиль дуже міцний, м'який, зовні подібний до шовку. До того ж, це найбільший розмір простирадла з усіх представлених на ринку в наші дні.

Велике простирадло купити з доставкою
В інтернет-магазині “Home Comfort” можна купити простирадло сатин окремо або в комплекті з іншою постільною  білизною. Подивіться, яка гарна упаковка у цього простирадла з сатину. Вам не доведеться оформляти подарунок додатково. Воно виглядає просто бездоганно.

Навіть по фен -шую пастельні, бежеві, кремові і рожеві тони найбільш доречні для оформлення спальні. Вони притягують любов і щастя. Нехай у вашій спальні завжди цвітуть троянди, і пахне весною з текстилем від фірми Gul Guler.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150