Салон елітного текстилю

Постільна білизна Lotus Kemik

Артикул : 2200000222121 В наявності
Колір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Наволочка: 4 штуки 50 х 70
Простирадло: 275 х 275
Колір: Молочний
матеріал: 100% Бавовна-Сатин
густина: 210 TC г/м.кв.
Дизайн: З мережевом
Упаковка: Подарункова коробка
Підковдра: 200 х 220 см
Комплект: Євро
Бренд: Gul Guler
8 764 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Постільна білизна Lotus Kemik втілює у своєму дизайні кращі традиції елітного текстилю для будинку преміум-класу. Спокійний білосніжний колір ідеально освіжить будь-яку спальню, наповнить її м'яким світлом. Класичний стиль постільного євро комплекту гармонійно увіллється в будь-яку обстановку, не буде контрастувати з покривалом на ліжку, шторами або килимом.

Особливої нотки аристократичного шику постільній білизні Lotus Kemik надає витончена мереживна оборка по краях наволочок і підковдри. Мереживо у французькому стилі з м'якої турецької бавовни сніжною піною ляже на ліжко, огорне і віднесе у світ розкішних, невагомих снів. Відразу 4 прямокутні наволочки з мереживною облямівкою виглядають неймовірно багато і перетворюють вашу спальню в королівський будуар.

Постільна білизна Lotus Kemik підкорює не тільки білим кольором і шикарними розмірами. Вона пошита з сатину. Це бавовна з подвійним прокручуванням тонкої нитки. Така технологія ткацтва надає полотну шовкового блиску і багатого вигляду. При цьому полотно євро постелі має всі гігроскопічні властивості натуральної бавовняної тканини. Воно швидко вбирає вологу, дихає під час сну і відпочинку, створюючи повітряний прошарок навколо тіла. Тому сон в постільному білосніжному комплекті Lotus Kemik буде не тільки по-королівськи красивим, але і якісним, спокійним і приємним. До того ж,комплект буде доставлений вам безкоштовно у брендовій упаковці.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150