Салон елітного текстилю

Постільна білизна Reyhan

Артикул : 2200000243089 В наявності
Колір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Підковдра: 200 х 220 см
Наволочка: 4 штуки 50 х 70
Простирадло: 275 х 275
Колір: Молочний
матеріал: 100% Бавовна-Сатин
густина: 210 TC г/м.кв.
Дизайн: З мережевом
Упаковка: Подарункова коробка
Комплект: Євро
Бренд: Gul Guler
6 300 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Постільна білизна з мереживами завжди вважалася ніжною, респектабельною. Якщо раніше її дозволити собі могли тільки знать та королі, то сьогодні на сайті елітного домашнього текстилю її реально замовити всім. Наприклад, постільна білизна Reyhan класичного молочного відтінку. На відміну від білого, такий колір тепліший, ніжний і ідеальний для темних і холодних приміщень. Однотонна бавовняна тканина комплекту йде без додавань синтетики. За рахунок цього полотно не колеться, що не магнітить до тіла. Постільний комплект Reyhan настільки ніжний, гіпоалергенний, що підходить для відпочинку і сну людям з підвищеною чутливістю шкіри та схильністю до алергій. Натуральна, однотонна тканина ніжно укутує тіло і дарує швидке розслаблення. Молочний відтінок приємний для очей і легко впишеться в обстановку будь-якого приміщення.
Що стосується декору, то обробка виконана мереживом з округленими фестонами. Така класична форма приємна для очей і на дотик. Шовкова текстура мережива не коле, не дряпає і не обсипається під час експлуатації та прання. Для більшої декоративності всі 4 наволочки з комплекту євро постільної білизни Reyhan прикрашені мереживними фестонами. Така деталь надає нотку аристократичності та респектабельності не тільки постільному комплекту для сну, але всій спальні або зоні відпочинку.
До клієнтів набір Reyhan доставляє безкоштовно в подарунковій брендовій упаковці. Такий елітний текстиль точно не залишить вас байдужим.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150