Салон елітного текстилю

Постільна білизна Leylak

Артикул : 2200000159045 В наявності
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Бренд: Gul Guler
Наволочка: 4 штуки 50 х 70
Простирадло: 275 х 275
Колір: Різнокольоровий
матеріал: 100% Бавовна-Сатин
густина: 210 TC г/м.кв.
Дизайн: Квітковий принт
Особливість: Малюнок не стирається
Упаковка: Подарункова коробка
Підковдра: 200 х 220 см
Комплект: Євро
Знижка 25% 6 804грн. 5 103 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Поціновувачам гарної постільної білизни рекомендуємо комплект Leylak. Його особливість — ідеальний тандем вишуканої розкоші й практичності. Дивіться самі: дизайн текстилю для сну у вигляді квіткових букетів створювали французькі дизайнери. Вони ж підбирали гіпоалергенні, безпечні барвники й пігменти для насиченого, живого малюнка, який не вигорає, не линяє і зберігає насиченість навіть після 300 сеансів машинного прання. Стійкість принтів така висока, що клієнти можуть не боятися машинного прання або прасування постільної євро комплекту як з лицьового, так і з виворітного боку при температурі до 200 градусів.
Для додаткового комфорту в наборі йдуть збільшені розміри простирадла і відразу 4 наволочки замість звичних двох. Це дозволить обкласти себе подушками для ніжного сну або зручного відпочинку та підкреслити аристократичність і ексклюзивність набору. Для посилення ефекту радимо клієнтам купити покривало з тієї ж колекції зі схожим дизайном.
Постільний комплект євро з квітковим принтом пошитий з бавовняної тканини. Сатинове переплетення ниток дарує гру барв і насиченість букетів, ошатність самому полотну. Натуральна тканина без синтетичних домішок гіпоалергенна, безпечна, гігроскопічна. Універсальність і 100% бавовняний склад дозволяють з однаковим комфортом використовувати набір євро постелі Leylak взимку і влітку. Бавовняна тканина не утворює статичної напруги, приємна на дотик. Тому комплект Leylak красивий і зручний одночасно.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150
Відгуки (2)
  • Марина
    04.01.2022

    "Купила дочке такой комплект постельного белья в подарок на новоселье. Девушка менеджер очень советовала взять именно этот бренд Gul Guler. И действительно была права. Белье ни разу не линяло, сохраняет форму после стирки, ткань очень приятная и мягкая."

  • Виктория
    02.09.2020

    "Доставили быстро и бесплатно! Белье очень красивое,спасибо большое менеджеру толково все пояснила."

Залишити свій відгук