Салон елітного текстилю

Постільна білизна Bantli Grey

Артикул : 2200000253712 В наявності
Колір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Комплект: Євро
Підковдра: 200 х 220 см
Наволочка: 4 штуки 50 х 70
Простирадло: 275 х 275
Колір: Білий
матеріал: 100% Бавовна-Сатин
Дизайн: Однотонне з кантом
густина: 210 TC г/м.кв.
Упаковка: Подарункова коробка
Бренд: Gul Guler
5 964 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Постільна білизна Bantli Grey

Постільна білизна Bantli Grey - відмінний приклад красивого і практичного текстилю для сну на кожен день і урочисті події. Сірий колір на сьогоднішній день став найпопулярнішим через улюблений всім дизайн у стилі loft і доречний в жіночій спальні або чоловічій кімнаті. Лаконічний дизайн, розроблений дизайнерами для бренду Gul Guler, виглядає стильно і доречно в сучасному, класичному інтер'єрі. Однотонний комплект наповніть світлом, свіжістю і легкістю будь-яку спальню.

Однотонне сатинове, білосніжне полотно постільного комплекту швидко заспокоює, сприяє хорошому відпочинку і повноцінному сну. Родзинкою стилю надає декоративний кант бежового кольору. Він додає Єврокомплекту Bantli Grey аристократичності і урочистості. Відразу 4 наволочки і збільшені розміри простирадла гарантують максимальний комфорт і відповідають світовим вимогам для текстилю для сну преміум класу. Бавовняна тканина з щільністю 210 ниток на 1 см.кв. тонка і міцна одночасно. Сатинове переплетення і глибина кольору постільного комплекту зберігається і після 300 прань. Тому спати на такому ліжку комфортно, приємно і дуже красиво. Висока якість пошиття не вимагає особливого догляду за таким постільною комплектом. Досить звичайного прання і прасування.

Подарункова брендовий упаковка роблять його відмінним подарунком на ювілеї, дівич-вечори та інші святкові події і зворушливі дати.

Розміри і комплектація:

  • Підодіяльник 200 x 220 см-1 шт
  • Простирадло 275 x 275 см - 1 шт
  • Наволочки 50 x 70 см - 4 шт

Матеріал Комплекту:

Сатинове постільна білизна преміум класу Bantli Grey stone виготовлений з кращого довговолокнистої бавовни. За рахунок цього і відсутність синтетичних добавок постіль не магнітиться, не деформується і не дратує чутливу дерму. Торгова марка Гюль Гюлер подбала про м'якість і ніжність бавовняного полотна для кращого сну і відпочинку, зробивши моделі сучасними і затребувані для кінцевого споживача. Однотонний комплект з кантом дарує текстилю для сну м'який шовковий блиск, максимально зберігаючи всі переваги натуральної бавовняної тканини.

Переваги елітного однотонного комплекту от Gul Guler:
● гипоаллергенность і гігроскопічність - комфорт цілий рік;
● 4 наволочки з вишивкою для декору спальні і максимально комфортного сну;
● великий розмір простирадла 275-275 см
● подарункова упаковка;
● безкоштовна доставка.