Салон елітного текстилю

Покривало Pike Kelebek White

Артикул : 2200000264732 В наявності
Колір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Комплект: PIKE
Покривало: 230 x 235 см
Наволочка: 2 штуки 50 х 70
Простирадло: Без простирадла
Колір: Молочний
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: Декор аплікація
Упаковка: Подарункова коробка
Особливість: Тонке
Тип: для ліжка
Бренд: Gul Guler
3 920 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Покривало Pike Kelebek White

Покривало Pike Kelebek White - родзинка колекції елітного текстилю для дому. Ніжне молочне бавовняне полотно прикрашене аплікацією у вигляді метеликів по краю покривала і декоративних наволічок. Таке дизайнерське рішення надає легкості текстилю, веселого настрою. Покривало молочне двоспальне від Гюль Гюлер додасть відчуття свята, свіжості, весни. Воно лаконічне і ошатне водночас.

Розміри і комплектація

Покривало випускається в розмірі 230 x 235 см. Таких габаритів вистачить, щоб красиво задекорувати поверхню ліжка або дивана. Для додаткової декоративності в наборі з однотонним молочним двоспальним покривалом ідуть дві наволічки розміром 50 х 70 см. Вони також прикрашені аплікаціями у вигляді метеликів.

Матеріал комплекту

Двоспальне покривало Pike Kelebek White пошито з натуральної бавовняної тканини, зітканої за технологією піке. Тканина має структуру бджолиних сот. Тому вона гігроскопічна, легка, не заважає повітрообміну між шкірою і зовнішнім середовищем. Натуральна турецька бавовна гарантує комфорт. А двоспальне покривало можна використовувати в якості ковдри в літню пору.

Виробник

Покривало на двоспальне ліжко Pike Метелик White від елітного турецького бренду Гюль Гюлер буде окрасою спальні. Текстиль в техніці піке приємного молочного відтінку вже встиг завоювати любов тисяч клієнтів з усього світу.