Салон елітного текстилю

Покривало PIKE Firuze

Артикул : 2200000200082 В наявності
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Комплект: PIKE
Покривало: 230 x 235 см
Наволочка: 2 штуки 50 х 70
Простирадло: Без простирадла
Колір: Ванільный
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Упаковка: Подарункова коробка
Особливість: Тонке
Тип: для ліжка
Бренд: Gul Guler
Бренд: Gul Guler
5 712 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Ніжні мережива покривала PIKE Firuze – потужний декоративний елемент домашнього текстилю. Багатим мереживним купоном прикрашений край виробу розмірами 230 x 235 см і дві прямокутні наволочки. У поєднанні з однотонним ванільним фоном отримуємо розкішний і аристократичний текстиль для окраси спального місця. Світлий фон ідеально впишеться в дизайн будь-якої кімнати. Універсальний ванільний відтінок доповнить обстановку в світлих тонах або наповнить світлом інтер'єр в темних чи соковитих яскравих барвах.

Покривало PIKE Firuze не тільки красиве, але і практичне. Його можна використовувати в якості покривала і літньої ковдри в теплу пору року. Універсальність досягається за рахунок натурального складу (100% бавовна) і запатентованій текстурі тканини (бджолині стільники). Дихаюча структура дає гігроскопічний ефект, легкість і компактність виробу. Людина не відчуває ваги покривала, а в складеному вигляді воно займає зовсім мало місця. Також принцип бджолиних стільників разом з бавовняною тканиною забезпечує безпроблемний догляд за виробом: прання при температурі 40 ° С, прасування праскою при температурі не більше 200˚С.

У колекцію елітного текстилю для дому та сну Firuze окрім розкішного покривала Pike потрапили євро комплект сатинової постільної білизни, тапочки, рушники банні, для обличчя і рук, килимки-рушники. Всі вироби мають приємні світлі відтінки і однакову мереживну оздобу, що дозволяє просто і швидко створити атмосферу респектабельного дому і затишку.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150